Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir'deki Cacabey Meydanı'nda düzenlenen mitingdeki konuşmasında, ülkeye hakkı, hukuku ve adaleti getireceğini söyledi.
Kılıçdaroğlu, kamuda ücret dengesizliği olduğunu belirterek, herkesin ortak talebiyle COVID-19 salgını döneminde sağlık çalışanlarının aylıklarının artırıldığını anımsattı.
Devletteki yapıya göre, doktor, mimar ve mühendislerin birbirlerine yakın aylıklar aldıklarını aktaran Kılıçdaroğlu, "Dolayısıyla şimdi kamuda çalışan mimarlar ve mühendisler diyorlar ki 'bizim de aylıklarımızın arttırılması lazım, biraz yükseltilmesi lazım.' Onlara da söz verdim, adaleti sağlayacağım, adalet olacak. Adaletsiz bir dünyayı asla kabul etmiyorum çünkü devletin dini adalettir ve adalet inşa edeceğiz. Bunu da herkesin bilmesini isterim." dedi.