Medimagazin logo

Kılıçdaroğlu: Sağlık çalışanlarının maaşı arttı, mimar-mühendisin de artması lazım

Seçim çalışmalarına Kırşehir'de devam eden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vaatlerini anlattı
Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu: Sağlık çalışanlarının maaşı arttı, mimar-mühendisin de artması lazım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir'deki Cacabey Meydanı'nda düzenlenen mitingdeki konuşmasında, ülkeye hakkı, hukuku ve adaleti getireceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, kamuda ücret dengesizliği olduğunu belirterek, herkesin ortak talebiyle COVID-19 salgını döneminde sağlık çalışanlarının aylıklarının artırıldığını anımsattı.

Devletteki yapıya göre, doktor, mimar ve mühendislerin birbirlerine yakın aylıklar aldıklarını aktaran Kılıçdaroğlu, "Dolayısıyla şimdi kamuda çalışan mimarlar ve mühendisler diyorlar ki 'bizim de aylıklarımızın arttırılması lazım, biraz yükseltilmesi lazım.' Onlara da söz verdim, adaleti sağlayacağım, adalet olacak. Adaletsiz bir dünyayı asla kabul etmiyorum çünkü devletin dini adalettir ve adalet inşa edeceğiz. Bunu da herkesin bilmesini isterim." dedi.

kemal kilicdaroglu
doktor maasi
saglik calisanlari
mimar muhendis maasi
Yorum (29)
Devrimci Derviş
"devletin dini adalettir" sözünden daha güzel bir söz duymadım. oy vermeyeceğim halde ,sayın kılıçdaroğlu'nu son dönemdeki devlet adamlığına yakışır konuşmalarından dolayı tebrik ediyorum.
7
Cevapla
hasan
hekimlik riskli bir meslektir. hekimliği sıradanlığa sokan siyasetçi ülkemizde hekim bulamaz. zaten almanya vs ülkelere bir kaçış var, onu daha hızlandırırsınız .evrende hekim maaşlarına gözünü dikmişti. demek ki bazı siyasilerin askerden farkı yok.
25
Cevapla
uzdr
had konuşun i chp li dr lar,tabip odası ,gülücüler dağıtarak yanına gidiyordunuz.hadi konuşun..
12
Cevapla
se
mühendislik önemli bir meslek ve maaşları konusunda da haksızlık yapılmamalı.
9
Cevapla
irfan
bir hekim olarak katılıyorum.eşitleyeceğiz demiyor biraz arttıracağız diyor.ayrıca ilk iyileştirmenin öğretmenlerimize yapılması gerekli.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir