Medimagazin logo

Beyin tümöründen 46 yaşında yaşamını yitiren doktor, beyaz önlüğüyle uğurlandı

Sivas'ta beyin tümörü nedeniyle görev yaptığı hastanede hayatını kaybeden dahiliye uzmanı Dr. Orhan Kırbıyık (46), beyaz önlüğüyle son yolculuğuna uğurlandı.
Kaynak: DHA
Beyin tümöründen 46 yaşında yaşamını yitiren doktor, beyaz önlüğüyle uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sivas Numune Hastanesinde görev yapan, evli ve 2 çocuk babası dahiliye uzmanı Dr. Orhan Kırbıyık'ın beyninde 2018 yılında tümör tespit edildi. Tedavi süreci başlayan Kırbıyık, bu süre zarfında iki kez ameliyat oldu. 

Beynindeki tümörün tekrar büyümesi üzerine Orhan Kırbıyık, görev yaptığı hastanede yaklaşık 10 gün önce bir kez daha ameliyat oldu. Ameliyat sonrası durumu ağırlaşan ve yoğun bakıma alınan Kırbıyık, dün hayatını kaybetti. 

Dr. Orhan Kırbıyık için Numune Hastanesi Başhekimliği önünde bugün tören düzenlendi. Törene; İl Sağlık Müdürü Dr. Onur Mahmutoğlu, Numune Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fidan, Kırbıyık'ın ailesi ve meslektaşları katıldı. 

Kırbıyık'ın doktor önlüğü tabuta konuldu. Orhan Kırbıyık'ın yakınları tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, meslektaşları da duygusal anlar yaşadı. Törenin ardından Kırbıyık'ın cenazesi defnedilmek üzere Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürüldü. 

dr orhan kirbiyik
orhan kirbiyik
sivas
doktor
beyin tumoru
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir