Medimagazin logo

Bu hastanede hasta ve personele açık büfe kahvaltı veriliyor

Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Türkiyede Kamu ve Özel Sektör Hastanelerinde henüz uygulanmayan hastalara ve personele açık menü kahvaltı uygulamasını başlattı.
Bu hastanede hasta ve personele açık büfe kahvaltı veriliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hasta ve çalışan memnuniyeti çalışmaları kapsamında örnek bir çalışmaya imza atarak kamu ve özel hastanelerde bir ilk olarak açık menü kahvaltı uygulaması başlattı. Yiyecek, içecek ve unlu mamüllerdeki çeşitli kahvaltılıklar arasından seçim yapan hasta ve hasta yakınları ile personel kahvaltıyı zevke dönüştürüyor.

Bu uygulamayla beğenilmeyen kahvaltının çöpe atılmasının önüne geçildiğini belirten Genel Sekreter Dr.Murat ÖZMEN “Geçtiğimiz yıllarda bütün hastanelerde uygulanan standart kahvaltı uygulamasını 2014 yılı için seçmeli kahvaltıya çevirdik. Kahvaltı tabağına konulacak kahvaltılıklar kahvaltıyı tüketecek kişinin (personel, hasta, refakatçi vb. diyet hastaları hariç) için isteğine göre idare tarafından bir gün önce tespit ediliyor. İdare tarafından tespit edilen kahvaltılıkların yanına belirtilen içecek çeşitleri ve unlu mamüller gibi yardımcı maddeler de eklenerek kişiye özel, normal kahvaltı tabağı oluşturuluyor. Kişiye özel olarak hazırlanan kahvaltı tabağı ilgili kişiye servis edilir. Kahvaltı tabağında yukarıda belirtilen kahvaltılıklar yanında bir adet kapalı bardak su, bir adet peçete, bir adet ıslak mendil, bir adet sargılı kürdan, bir takım çatal bıçak kaşık kâğıdı içine konulmuş plastik çatal kaşık ve bıçak takımı ile tüketicinin isteğine göre verilecek baharat (kırmızı toz biber, kara toz biber, kırmızı pul biber vb.)yardımcı maddeler de bulunmaktadır

 Hastalarımızın ve refakatçi olarak yanında bulunan hasta yakınlarımızın misafirimiz oldukları sürece hizmetlerimizden her türlü memnun kalmalarını ve  personelimizin de  huzur içinde çalışmasına  çok büyük önem veriyoruz.”  dedi
 

bu
hastanede
hasta
ve
personele
açık
büfe
kahvaltı
veriliyor
Yorum (4)
ölmüş
kalite işleri malum. :) reklam..
0
Cevapla
levent kurnaz
Yataklı Tedavi Hizmetleri İşletme yönetmeliğine göre müfettişler işlem yapmasınlar dikkat edin!.20 gram kaşar ve 5 gram böreklik peynirin fazlasının mahkemesine 2 yıldır gidip geliyoruz. Yönetici arkadaşlar önce kendinizi emniyete alın, sonra kaliteye bakın, selamlar...
0
Cevapla
ali koç
tebrikler murat hocam. sanada bu yakışır. başarılar
0
Cevapla
Metin Doğan
Abarttığınızı düşünüyorum. Maliyet ve personel verimliliğini düşünmeden hareket ediyorsunuz. Genel sekreterler nasıl vekil olurum veya başka bir şey olurum hesabı içinde hareket ediyor. Ayranı yok içmeye .... derler ya. Siz 663 sayılı yasadan sonra daha ihale sorunlarını, personel yönetimi sorunlarını aşamamışınız. Kimisi 24 saat yemek verir, kimi çorba verir, kimi açık büfe yapar. Allah aşkına reklamları bırakın da sürdürülebilir bir yapı kurmaya çalışın. Bir üst makama atlamayı düşünmeden bulunduğunuz yerin hakkını vermeye çalışın...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir