Medimagazin logo

Yeryüzü Doktorları'ndan Afrika'ya kurban yardımı

Yeryüzü Doktorları, ‘Afrika Yoksullukla Mücadele Programı' kapsamında, Afrika'nın açlık ve kuraklıkla mücadele eden bölgelerine kurban organizasyonu gerçekleştirecek.
Yeryüzü Doktorları'ndan Afrika'ya kurban yardımı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

4 ülkede 50'den fazla bölgede yapılacak Afrika 2012 Kurban Organizasyonu Yeryüzü Doktorları'nın gözetiminde icra edilecek.

Sağlık yardımlarına odaklanmış bir ihtisas derneği olan Yeryüzü Doktorları, bu kez Afrika'da açlık ve kuraklıkla mücadele eden bölgelere yardım elini uzatacak. Kurban Bayramı vesilesiyle gerçekleştirilecek Afrika 2012 Kurban Organizasyonu kapsamında, Afrika'daki 4 ülkede 50'den fazla bölgeye ulaşılarak, kurban yardımı yapılacak.

Yeryüzü Doktorları gerçekleştirdiği bu organizasyon, aynı zamanda tıbbi bir destek olarak da görüyor. Kurban Bayramı süresince yapılan bu organizasyon, çoğu çatışma ve kriz bölgelerinde yaşayan insanlara Anadolu'nun paylaşma, kardeşlik ve barış mesajlarını ileten, toplumsal kırılganlıkları onaran bir özellik de taşıyor.

Yeryüzü Doktorları, geçen yıl da Afrika-2011 Kurban Organizasyonu ile Somali'de 5 bin 53, Kenya'da bin 582, Kongo'da 2 bin 884, Gana'da bin 1, Nijerde'de bin 1 hisse olmak üzere toplam 11bin 521 hisse kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştı.

yeryüzü
doktorları'ndan
afrika'ya
kurban
yardımı
Yorum (1)
Ahmet Yılmaz
Sizleri cân ı gönülden kutluyorum bir kurban da inşallah bizden olsun
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir