Medimagazin logo

Trabzonspor'un doktoru değişti

Trabzonspor Kulübü, kulüp doktoru olarak daha önce Konyaspor ve Malatyaspor'da da görev yapan Dr. Hakan Ayaz'la anlaştı
Trabzonspor'un doktoru değişti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Trabzonspor Kulübü, kulüp doktoru olarak daha önce Konyaspor ve Malatyaspor'da da görev yapan Dr. Hakan Ayaz'la anlaştı.


Bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Köksal Güney'le biraraya gelen Dr. Ayaz, resmi sözleşme imzalayarak yeni görevine başladı.

Dr.Hakan Ayaz, profesyonel ve genç futbol takımlarının oyuncularının ve teknik adamların tedavilerinden sorumlu olacak.


1968'de Trabzon'un Of İlçesi'nde doğan Hakan Ayaz, ilk, orta ve lise eğitimini Trabzon'da tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi'nden mezun olan Ayaz, uzmanlık eğitimini Londra'da University of London'a bağlı The Royal London Hospital Medical College'de (Kraliyet Londra Hastanesi Tıp Fakültesi) yaptı. 1998 yılında bordo-mavili kulüpte görev yapan Dr. Ayaz, 2000 yılında Güreş Milli Takımı, 2001/02 sezonunda Malatyaspor'da çalıştıktan sonra 2003'de Ankara Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne (GSGM) bağlı Sporcu Eğitim Sağlık Araştırma Merkezi'ne (SESAM) başhekim olarak atandı. Dr. Hakan Ayaz, bu görevi sırasında 2004 yılı sonuna kadar Judo, Tekvando, Wu-Shu ve Karate milli takımlarında görev aldı.


2004/05 futbol sezonunda Konyaspor'da görev yapan Dr. Ayaz, son olarak geçen sezon Malatyaspor'da çalıştı. Trabzonspor'un yeni kulüp doktoru, halen Judo, Tekvando, Wu-Shu ve Karate federasyonlarında Sağlık Kurulu Üyeliği yapıyor.

İHA
trabzonspor'un
doktoru
değişti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir