Medimagazin logo

10. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi 750'yi aşkın hekimin katılımıyla gerçekleştirildi

Türk Tıbbi Onkoloji Derneğince düzenlenen 10. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi, Antalya'da yapıldı
10. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi 750'yi aşkın hekimin katılımıyla gerçekleştirildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Tıbbi Onkoloji Derneğince düzenlenen Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi'nin 10'uncusu Antalya'da düzenlendi.

"Cumhuriyetin 100. yılında 10. kongremizi düzenledik"

Türk Tıbbi Onkoloji Derneği (TTOD) ve 10.TTOD Kongre Başkanı Prof. Dr. Murat Dinçer, "Bilimsel programda yer alan konferans, panel ve kurslarda deneyimlerin paylaşıldığı, onkoloji alanındaki güncel konuların ele alındığı ve tartışıldığı kongremizi 3 paralel salonda 750’yi aşkın hekim katılımıyla başarıyla tamamladık. Kongremizde 177 konuşmacı, 143 oturum başkanı görev aldı. Multidisipliner tümör konseylerinde, vakalar eşliğinde  tüm güncel tanı ve tedavi metodlarını tartışma imkanımız oldu. Onkoloji alanındaki bilimsel yenilikleri ve gelişmeleri meslektaşlarımızla paylaştık. Kongremizde akciğer kanserleri, jinekolojik kanserler, meme kanseri gibi tüm kanserler ayrı ayrı tartışıldı." dedi.

Prof. Dr. Dinçer, bu sene Cumhuriyetin 100. yılında 10. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresini gerçekleştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını da ifade etti. 

Radyo programcısı ve yapımcısı Güçlü Mete, Prof. Dr. Özlem Sönmez, Doç. Dr. Ali Murat Sedef’in aylarca süren titiz çalışmaları ile hazırladıkları ve 28 Nisan  akşamı sundukları, tarihi yolculuk yaşatarak duygusal anlar yaşatan “Cumhuriyet’in 100. Yılı” etkinliği kongreye damgasını vurdu.

10ttod kongresi
prof dr murat dincer
turk tibbi onkoloji dernegi
ttod
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir