Medimagazin logo

Sağlık-Sen’den Bakan Koca’ya ziyaret

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek 7. Dönem Toplu Sözleşme süreciyle ilgili bilgi verdi.
Sağlık-Sen’den Bakan Koca’ya ziyaret
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Sağlık-Sen’in hazırladığı tekliflerle ilgili Bakan Koca ile istişarede bulunuldu.

Ziyarette ayrıca sağlık çalışanlarının temel sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Genel Başkan Doğan, yakın zamanda Bakan Koca’nın sağlık çalışanlarına gönderdiği mektupta Sağlık-Sen’in toplu sözleşme teklifleri arasında yer alan sorunlara dikkat çekmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Bakan Koca da süreci yakından takip ettiğini belirterek ziyaretten dolayı Sağlık-Sen heyetine teşekkür etti. 

saglik sen
Yorum (12)
Yaşar Bülent
tam toplu görüşmeler yapılırken bu ziyaret doğru mu,zamanı mı?.toplu görüşmeler sırasında bakanı ziyaret edip bilgi vermek diye bir usül mü var?sonra sendikanının rengi ile yorum yapılınca tepki göstermeyin ..
11
Cevapla
Melih Duyar
i̇zmirde belediye işçiler ile anlaştı; ikramiyelerle birlikte ortalama maaşlar tramvay şoförü 45 bin tl, gişeci 36 bin tl alacak. hakim savcı maaşları 75 bin lira civarında. hekimler belediye işçisi civarına çalışıyor. hükümet durduk yerde hakkını vermiyor. herhangi bir hekim sendikasına üye olalım
20
Cevapla
Kemal maloğlu dr
izmide aradan yıllar geçtikçe koku tüm kenti sardı. i̇zmir körfezi'nde, hele hele kordonboyu'nda denize girildiği günlere tanık olamadım. sanırım buna yaşım da yetmiyor , ama hiç değilse işçinin emekçinin maaşları iyileştirildiyse iyi olmuş
2
Cevapla
Tıpçı
@melih duyar hangi hakim savcı o kadar alıyor şu an yeni başlayanları 42k meslekte 1. sınıfa ayrılan yani en fazla alanıysa 60k alıyor bir taraflarınızdan element uydurmayın aynen en az alan hekimler en düşük memur maaşı alıyorlar ühü ühü (!)
3
Cevapla
Pediatri
@tıpçı hakim, savcı hekimin dengi olamaz zaten doğrudur. hekimden olması gerektiği gibi az kazanması lazım. haddini bilecek yani.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir