Medimagazin logo

Fenomen Dr. Tayyar Öz ve hemşire Özlem Öz çiftine savcılık soruşturma başlattı

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahipleri Dr. Tayyar Öz ile hemşire eşi Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ ve ‘Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek’ suçlarından soruşturma başlatıldı.
Kaynak: DHA
Fenomen Dr. Tayyar Öz ve hemşire Özlem Öz çiftine savcılık soruşturma başlattı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dilan Polat ve Engin Polat ailesine yürütülen soruşturmanın ardından diğer sosyal medya fenomenleri ve güzellik merkezi sahipleri hakkında da iddialar ortaya atılmıştı. 

Polat ailesi gibi sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Öz çiftinin güzellik merkezleri ve kliniği vardı. Çift hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 

Avukat Feyza Altun, Dilan Polat'tan sonra bu kez doktor ve hemşire çiftin peşine düştü

Öz çifti hakkında, ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ ve ‘Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek’ suçlarından soruşturma başlatıldı. 

Murat Ağırel duyurdu

Diğer taraftan Murat Ağırel, sosyal medya hesabından Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftine soruşturma başlatıldığını duyurdu. 

Sağlık Bakanlığı harekete geçti: Feyza Altun, Özlem ve Tayyar Öz çiftinin ürünlerinin üretildiği tesisi paylaştı

Ağırel'in paylaşımı şu şekilde: 

"Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında bir inceleme başlamıştı, inceleme soruşturmaya dönüştü ve Savcılık haklarında soruşturma başlattı. Dosyaya erişim engeli konuldu. Bugünkü yazımda gelişmeler olacağını anlatmıştım. İsmi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim."

 

Özlem-Tayyar Öz çiftinden o iddialara yanıt: Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın

tayyar oz
ozlem oz
sosyal medya fenomeni
doktor
hemsire
Yorum (2)
HALİT YAŞAR
yer sofrasindaki̇ köylü pozlari i̇şe yaramamiş görünüyor..
1
Cevapla
nevzat kulukçu
bu son haftalardaki gözaltına alınma, tutuklanma kamuoyunun kabarmış sinir ve adaletsizlik duygusunu soğurmaya yönelik hareketler. bu cezaevine gönderilen isimlerin piyonların da piyonları olduğunu düşünüyorum. diğer ağalar ve ağababalar sağlam. umarım bir gün tepedeki kötülüklere de uzanılır.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir