Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı harekete geçti: Feyza Altun, Özlem ve Tayyar Öz çiftinin ürünlerinin üretildiği tesisi paylaştı

Avukat Feyza Altun, hemşire Özlem Lina ve doktor Tayyar Öz'ü hedef alan şüpheli durumları paylaştığı tweetleri gündeme taşımıştı. Altun bu kez de çocuklar için kullanılan bir macundan kurt çıktığı iddiasını Sağlık Bakanlığına iletti ve ürüne ait olduğu iddia edilen üretim tesisini paylaştı. İddiaları reddeden Özlem Lina Öz, paylaşılan ürünün kendi markalarıyla hiçbir bağlantısı olmadığını belirtti
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlık Bakanlığı harekete geçti: Feyza Altun, Özlem ve Tayyar Öz çiftinin ürünlerinin üretildiği tesisi paylaştı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Dilan ve Engin Polat hakkında açılan soruşturmanın başından beri takipçisi olan Feyza Altun, bu kez de gözünü sosyal medya fenomeni olan hemşire Özlem Lina ve doktor Tayyar Öz’e çevirmişti.

Avukat Feyza Altun, Dilan Polat'tan sonra bu kez doktor ve hemşire çiftin peşine düştü

Daha önceki tweetlerinde Özlem Lina ve Tayyar Öz ilgili paylaşımlarına da yer veren Altun, açıklamalarında şüpheli  olduğunu iddia ettiği durumlara yer vermişti.

Bakanlıkla iletişime geçti

Altun,  çocuklar için kullanılan macundan kurt çıktığını iddia etti. Sağlık Bakanlığından arandığını ve Bakanlığa ilettiği görüntüleri takipçileriyle paylaşan Altun, çifte ait olduğu iddia edilen bir markanın üretim tesisini paylaştı. Görüntülerde hijyenden uzak olduğu dikkat çeken üretim tesisinin yanı sıra, son kullanma tarihi geçmiş ve etiketi değiştirilmiş ürünlere yer verdi.

 

"Ürünlerin hiçbir bağlantısı yoktur"

Özlem Lina Öz iddialara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üretim tesisini görüntüledi.  Öz, Altun’un paylaşımlarında yer alan ürünün kendi markaları ile hiçbir bağlantısı olmadığını söyledi.

Öz'ün üretim tesisi olduğunu iddia ettiği yer ise şöyle:

 

avukat feyza altun
dilan polat
ozlem lina oz
tayyar oz
Yorum (1)
Cookie Monster
"savunucu" nun burnunun oldukça "sensitif" olduğu bahsedilmiş miysi ?!'!ewqefpdgnmbdflkvczsladcnwegfrethrjnxv
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir