Medimagazin logo

Doktorun kazayı görüp müdahale ettiği yaralı hemşire, kurtarılamadı

Aksaray'da kullandığı motosikletin minibüsle çarpıştığı kazada yaralanan, bu sırada mesaisi bitip evine giden Doktor Mutlu Ceyhun Altınkaya’nın durup müdahale ettiği hemşire Yasin Özdemir (32), tedavi gördüğü hastanede 3 günlük yaşam savaşını kaybetti.
Kaynak: DHA
Doktorun kazayı görüp müdahale ettiği yaralı hemşire, kurtarılamadı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kaza, 23 Eylül günü saat 18.00 sıralarında Paşacık Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarında meydana geldi. Karataş Köyü Aile Sağlık Merkezinde görevli hemşire Yasin Özdemir yönetimindeki 68 AFY 575 plakalı motosiklet, Çaban O. (42) yönetimindeki 68 S 0324 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı. Savuran motosiklet yol kenarındaki elektrik direğine çarparken, başında kask olan Özdemir ağır yaralandı. 

Bu sırada, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde çalışan ve mesaisi bitip evine gitmek için yola çıkan Dr. Mutlu Ceyhun Altınkaya, kazayı görünce durup, sağlık görevlileri gelinceye kadar yaralı Yasin Özdemir'de müdahale etti. Özdemir, gelen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kendisi gibi hemşire olan eşinin çalıştığı hastanede tedavi gören 1 çocuk babası Yasin Özdemir, bugün yaşamını yitirdi. Özdemir bugün öğle vakti Somuncu Baba Külliyesi’nde kılınacak namaz sonrası Ervah Mezarlığına defnedilecek.

Kazaya karışan sürücü Çaban O. hakkında adli işlemin devam ettiği belirtildi.

doktor
hemsire
aksaray
kaza
yasin ozdemir
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir