Medimagazin logo

Midyat'ta Özel Tıp Merkezi hizmete girdi

Mardin'in Midyat ilçesinde yaptırılan Özel Körfez Tıp Merkezi törenle hizmete açıldı.<br />Tıp Merkezi'nin açılışına Kaymakam Fatih Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bahtiyar Yılmaz, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Ziver Dirican ve çok sayıda vatandaş katıldı
Midyat'ta Özel Tıp Merkezi hizmete girdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MARDİN(CİHAN)- Mardin'in Midyat ilçesinde yaptırılan Özel Körfez Tıp Merkezi törenle hizmete açıldı.
Tıp Merkezi'nin açılışına Kaymakam Fatih Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bahtiyar Yılmaz, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Ziver Dirican ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Akkaya, "Bundan sonra hastalar Batman ve Mardin'e gitmeyecek, burada şifa bulacak. Daha modern alet ve teknolojilerle hastalara burada daha güzel hizmet sunulacak." dedi.

Devlet hastanesinde tomografi cihazı olmadığı için komşu illere sevk edilen hastaların artık başka yere gitmeyeceğini belirten Özel Körfez Tıp Merkezi Müdürü Nizar Midyat ise 32 kişiye iş imkanı sağladıklarını belirtti.

midyat'ta
özel
tıp
merkezi
hizmete
girdi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir