Medimagazin logo

Mümessiller en iyi, en beğenilen ve çalışan memnuniyeti en fazla olan ilaç firmalarını seçti

Sektörün önemli şirket ve yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen ödül töreninde “Çalışılabilecek En İyi İlaç Firması”, “Çalışan Memnuniyeti” ve “Yılın En Beğenilen İlaç Firması” olmak üzere 3 kategoride ödül verildi.
Mümessiller  en iyi, en beğenilen ve çalışan memnuniyeti en fazla olan ilaç firmalarını seçti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye’deki 20.000 ilaç mümessilini temsil eden tek kuruluş olan Mümessil Dayanışma Derneği (MÜDAD) sektörün en beğenilen ilaç firmalarını belirledi. Sektör çalışanları arasında yapılan anket sonucunda belirlenen ve “Çalışılabilecek En İyi İlaç Firması”, “Çalışan Memnuniyeti” ve “Yılın En Beğenilen İlaç Firması” olmak üzere 3 kategoride verilen ödüller Ortaköy Kültür Merkezi, Afife Jale Sahnesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

 

İlaç endüstrisinde faaliyet gösteren şirketlerin ve yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen törende “Çalışılabilecek En İyi İlaç Firması” ve “Çalışan Memnuniyeti” kategorilerinde birincilik ödülü Novartis’e verilirken, “Yılın En Beğenilen İlaç Firması” birincilik ödülünün sahibi ise Novo Nordisk firması oldu. Kazanan firmalar ödüllerini, Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD) Genel Sekreter Vekili Dr. Ümit Dereli ve Mümessil Dayanışma Derneği (MÜDAD) Başkanı Harun Ökek’ten aldı.

 

Tören sırasında bir konuşma yapan MÜDAD Başkanı Harun Ökek, “Tıbbi mümessil camiası entellektüelite bakımından topluma önderlik edebilecek donanıma sahip bir camiadır. Mesleğimiz mensuplarının sorunları vardır ve bu sorunları başka hiç bir sektörde örneğine rastlanmayacak kadar olgunlukla, akılla ve diyalogla çözebilme becerisi de yine bizlerde fazlasıyla mevcuttur. Geçtiğimiz Mart ve Nisan aylarında başlatmış olduğumuz “yılın en beğenilen ilaç şirketleri anketi”nin düzenlenme sebebi de bu “farklı çözüm yolları bulma” arayışının bir sonucudur. Çünkü biz bu düşünme yöntemlerini mensubu olduğumuz firmalardan öğrendik.

 

Elmas ödüllerini verme amacımız çalıştığımız firmalara bizim gözümüzle bir nevi ayna tutmak, başarılı uygulamaları ödüllendirmek ve gelişimi hedefleyen firmalara da bunun yollarını göstermektir. MÜDAD-Elmas Ödülleri umuyoruz ki önümüzdeki yıllarda tüm ilaç endüstrisini bir araya getiren bir şölene dönüşecektir” dedi.

 

İlaç sektörünün en beğenilen şirketilerini onurlandırmak amacıyla verilen MÜDAD-Elmas Ödülleri, sektör çalışanlarının katıldığı bir anketin sonucunda sahiplerini buluyor. Şirketlerin çalışanlarına sağladığı maddi imkanların, şirket içindeki huzurlu çalışma ortamının ve gelecek planlamaları konusundaki olanakların detaylıca değerlendirildiği ankete, ilaç sektöründe aktif olarak çalışmakta olan tüm tıbbi mümessiller katılabiliyor. Yapılan anket sonucunda her bir kategori için ilk üç şirket sıralanıyor ve toplam 9 ilaç şirketi ödüle layık görülüyor.

 

 

Ödüller:

Büyük Ödül : “Çalışılabilecek En İyi İlaç Firması – 2014″

1.    Novartis

2.    Abbott

3.    MSD

“Çalışan memnuniyeti – 2014″

1.    Novartis

2.    Nutricia

3.    Abbott

“Yılın en beğenilen ilaç firması – 2014″

1.    Novo Nordisk

2.    Novartis

3.    Abbott

müdad
ödül
en iyi ilaç firması
en beğenilen ilaç firması
çalışılabilecek en iyi ilaç firması
novartis
abbott
msd
novo nordisk
nutricia
Yorum (2)
bülent ciğerci
tek kriter ilk firmaların ilaçlarının muadillerinin olmaması ,çok dürüst ve düzgün çalışmaları,çok az kongre vb. düzenlemeleri.genelde de firma çalışanlarının orta alt sınıf araçlara binmeleri.
23
Cevapla
veli
bir tane bile yerli firma yok.acep nedendir.zaramı ediyorlar.bir gecede a dan z ye tüm ilaçların ruhsatlarını alıp muadillerini çıkarıp ödeme listesine giren ecza deposu firmaları çalıştırdığı personele ne veriyorlar acaba.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir