Medimagazin logo

Uzman çavuş olayındaki doktor, FETÖ'den açığa alındı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın (32) saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi olan, fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği belirlenen Dr. Tahir Tarımer'in (26), Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla Muğla Valiliği tarafından 2 ay açığa alınmasına karar verildi.
Kaynak: DHA
Uzman çavuş olayındaki doktor, FETÖ'den açığa alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Ali Aladağlı, 14 Mart'ta, saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Aladağlı, kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştı. Olaya hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti. Dr. Tarımer, tartışmada Aladağlı tarafından darbedildiğini ileri sürdü. Vücudunda kızarıklık oluştuğunu ve gözlüğünün kırıldığını öne süren Tarımer, darp raporu alıp Aladağlı'dan şikayetçi oldu. Aynı şekilde darp raporu alan Ali Aladağlı, daha sonra apandisit teşhisi konularak ameliyat edildi.
 

'SİNİRLENEREK İTİP, BOĞAZIMI SIKTI' İDDİASI
 

Doktor Tarımer, polisteki ifadesinde olay anını şöyle anlattı:
 

"Hasta, apandisit şüphesiyle Yatağan Devlet Hastanesi'nden sevk edildi. Ultrason çektirmek istediğini söyledi. Kendisine kan tahlili ve diğer tetkiklerin yapılmadan mümkün olmadığını anlattım. Evrakını alarak acil servisten ayrılmak istedi. Arkasından gidip, çıkış yapmasına izin vermedim. Sinirlenerek beni itip, boğazımı sıktı."

dr tahir tarimer
uzman cavus
Yorum (7)
nevzat kulukçu
şimdi bilip bilmeden yorumcuların yarısı oh iyi olmuş fetöcüye diyecek, diğer yarısı ise doktora iftira atmışlar diyecek. gerçek nedir kim bilir. ama buradan çıkarılacak ders işini yaparken gereksiz atraksiyonlara girmemek olsa gerek.
Cevapla
hema
bu ülkede güçsüzsen eziliyorsun maalesef... yetmedi fetöcü damgasını dayapıstırabiliyorlar. , ne hale geti̇rdi̇ler. allah selamet versi̇n güzeli̇m ülkeme
2
Cevapla
murat124
ilgili haber konusunda itibarsizlastirma calismalari cercevesinde kasitli haber icerigine dava actik diyordu bir guzide sendikamiz.( bas harfi hekimsen)
Cevapla
ali kemal görkem
fetöde her yol mübah ne de olsa
1
Cevapla
R.yılmaz
o zaman, zaten hekimlere şiddet olağan bir durum olduğu için ben dahi bu olayin doğru ve yapılan eylemin seviyeli bir protesto olduğu yanılgısına düşmüştüm. video ortaya çıkınca anladık ki hiç de masum, doğal bir olay değil. hekimler dikkatli, sakin ve sağduyulu olmalı, provakasyona gelmemeli.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir