Medimagazin logo

Siirt'te ilk defa bir gastroenterolog göreve başladı

Siirt Devlet Hastanesi'ne atanan Gastroenterelog Dr. Erdem Koçak göreve başladı. Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Bahattin Koç, Dr. Koçak'ın Siirt'te görev yapacak ilk gastroenterolog olduğunu söyledi.
Siirt'te ilk defa bir gastroenterolog göreve başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gastroentereloji uzmanın göreve başlaması ile birlikte hastanede önemli bir eksikliğin giderildiğini belirten Başhekim Dr. Koç, hastanelerinin hizmet kalitesinin her geçen gün arttığını söyledi. Koç, "Doktor, personel ve ekipman açısından bölgedeki önemli hastanelerden birisiyiz. Ana bilim dallarında birden çok uzman doktorumuz mevcut. Diğer branşlarda da uzman doktorların atanmasına başlandı. Gastroentereloji Uzmanı Dr. Erdem Koçak'ın göreve başlaması ile birlikte hastanemizde önemli bir eksiklik giderilmiş oldu. Daha önce bir kaç kez gastroenterelog ataması yapılmış, ancak bunlar istifa veya başka nedenlerden dolayı göreve başlamamışlardı. Bu açıdan Dr. Koçak, ilimizde göreve başlayan ilk gastroenterelog uzmanı. Bu atama özellikle ilimizde sayıları 200'lere yaklaştığı belirtilen, çölyaklı hastalar açısından çok olumlu oldu" dedi.

Uzman Dr. Erdem Koçak ise Siirt'te görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

 

siirt devlet hastanesi
gastroenterelog
dr. erdem koçak
Yorum (2)
uran
Anabilim Dalı derken??
0
Cevapla
Uzman Hekim
Ne gerek var ki? Cerrahlar endoskopi yapıyordur orda, İntaniyeciler de hepatitlere bakarlar. Aaa pardon oy lazım di mi, her branşa doktor lazım
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir