Medimagazin logo

Sarıgöl Devlet Hastanesin'de doktor sıkıntısı

Sarıgöl Devlet Hastanesi’nde çocuk uzmanı ile kadın doğum uzmanı doktorlarının başka illere atanmasıyla boşalan kadrolara atama yapılmaması ilçede doktor sıkıntısına neden oldu.
Sarıgöl Devlet Hastanesin'de doktor sıkıntısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sarıgöllü hastalar çareyi yakın olan il ve ilçelere giderek sağlık sorunlarına çözüm aramaya başladılar.

Sarıgöl Devlet Hastanesi’ne biran önce uzman hekimlerin atanmasını isteyen Sarıgöllü vatandaşlar, konuyla ilgili yetkililerden yardım bekliyor. Sarıgöl'de ikamet eden Mustafa Uysal, "Sarıgöl Devlet Hastanesi çevrenin en modern hastaneleri arasında aynı zamanda 'Çocuk Dostu Hastane' unvanına sahip. İlçemizden her gün sabahları 3-4 dolmuş doldurarak özel hastanelere gitmekteyiz. Ayağımızda hastanemiz varken bu eziyet neden? Hastanemize doktor atanmasını istiyoruz.’’dedi.

sarıgöl
devlet
hastanesin'de
doktor
sıkıntısı
Yorum (1)
dr.m.s
izmir il sağlık müdürlüğü hemen geçici görevle uzman doktor yollar sarıgöle.geçici görevlendirme ile doktor yollamada dünya şampiyonu çünkü izmir.günah bu doktorlara gereksiz yere sorgusuz sualsiz yolluyorsunuz insanları eşya gibi,hiçbir işe yaramayan muamelesi yapıyor ve kahvehanelerde sabahtan akşama kadar iş bekleyen dublörler gibi.hakkımızı helal etmiyoruz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir