Medimagazin logo

Randevu alamayan hasta SABİM'den tehditler savurdu: ‘Pompalı tüfekle hastaneye gideceğim’

MHRS'den randevu alamayan hasta SABİM'i arayarak tehditler savurdu. Randevu alamaması halinde pompalı tüfekle hastaneyi basacağını söyleyen hasta, "Bana şu tarihe randevu verdik demezseniz, diş doktoru mu, teknisyeni mi ölür artık sorumlusu siz olursunuz. Yarın bir doktorun ölüsünü kaldırırsınız" dedi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Randevu alamayan hasta SABİM'den tehditler savurdu: ‘Pompalı tüfekle hastaneye gideceğim’
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - MHRS’den randevu alamadığı gerekçesi ile SABİM’e şikayette bulunan hasta, ‘Ben vergi vermiyor muyum, bana şu tarihte randevu vermezseniz artık doktor mu ölür, teknisyen mi ölür sorumlusu siz olursunuz" sözleriyle tehditlerde bulundu.

Dişi ağrıdığı gerekçesiyle doktorları öldürmekle tehdit eden şahıs, SABİM'e yaptığı şikayette şu ifadeleri kullandı:

“… Hastanesi Diş Hastalıkları Polikliniğinden randevu alamıyorum. Dişlerim yapılması gerekmektedir. Acil servislerde müdahale edilememekte, polikliniğe yönlendirilmektedir. Boşu boşuna doktor dövmüyorlar. Pompalı tüfeği alıp hastaneye gideceğim. Benim sorunuma çözüm bulun. Delirttiniz beni. Bugün bir şey olacak. Ben ülkemiz vatandaşı değil miyim? Ben vergi vermiyor muyum?

Bana şu tarihe randevu verdik demezseniz, diş doktoru mu, teknisyeni mi ölür artık sorumlusu siz olursunuz. Yarın bir doktorun ölüsünü kaldırırsınız. Yarın hastaneyi basarım. Randevu alamamam konusunda inceleme istiyorum.”

mhrs
randevu
sabim
pompalı tüfek
diş doktoru
Yorum (15)
meral
töbe töbe......
8
Cevapla
Abdullah
Eveeet al sana ücretsiz sağlık hizmetlerinin sonucu.Maddi manevi yakında bu balon patlayacak
0
Cevapla
Port
Şehir hastanelerinde asistanlar baksın sana
10
Cevapla
DR Betül
Sabim Çimer Bimer gibi saçma sapan hatlar acilen kapatılmalıdır
51
Cevapla
Dr. Yüksel
Akıl sağlığı Bozuk bir şahsın başvurusu kale almamalı. Ancak maymunun gözü açıldı. Doktorlar yurt dışına gitme alternatifini geçde olsa öğrendi. Artık hükümet ne yapsa doktorlar fazla hasta bakmayacak. Açık. aşırı iş yükü ile kapatılıyordu. Kaçış arttıkça da açık kapanmaz. Bu nedenle hastaları kötü doktorları iyi günlerin beklediğine inanıyorum. Kararlı olursanız daha az iş yükü ile daha iyi yaşayacaksınız. Herşey hekimlerin tutumuna bağlı. Pes etmek yok. Maalesef Vatandaşı stalinin tavuğu yapmaktan başka çare kalmadı.
29
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir