Medimagazin logo

Samsun'da aile sağlığı merkezinde 3 doktor arasında kavga! Soruşturma başlatıldı

Samsun'un Atakum ilçesinde Körfez Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan 3 doktor arasında kavga çıktı.
Kaynak: AA
Samsun'da aile sağlığı merkezinde 3 doktor arasında kavga! Soruşturma başlatıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Atakum ilçesindeki Körfez Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. D.D. (55) ile Dr. S.M.T. (38) arasında bilinmeyen bir sebeple sözlü tartışma çıktı.

Dr. D.D. durumu Ömürevleri Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan eşi Dr. O.D'ye (56) haber verdi. Dr. O.D'nin olay yerine gelmesiyle S.M.T. arasında kavga çıktı ve birbirlerini darp ettiler.

Dr. S.M.T. kendi imkanlarıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti, Dr. D.D. ve eşi Dr. O.D. ise polis ekiplerince Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili 3 doktor ekiplerce ifadeleri alınmak üzere polis merkezine intikal ettirildi.

samsun
atakum
doktor
kavga
Yorum (4)
Dilara Sezer
tam olarak anlamadim simdi aciktan okunabilcek mi okunamicak mi ?
Cevapla
eczacı sarı kantaron
böyle basit vakalara ait tedaviler aile sağlığı merkezinde halledilebilirdi. tıp fakültesi hastanesine gerek var mıydı bilemiyorum. umarım bir an önce göreve dönerler de civar eczanelerin işi yavaşlamaz.
1
Cevapla
Dr mert
tam anlamıyla rezalet. üçünün de sağlıkta şiddet yasasından tutuklu yargılanmaları lazım.
1
Cevapla
Hakkı Uludağ
@eczacı sarı kantaron herşey para.gerisi hikaye. değil mi.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir