Medimagazin logo

Ordu'da kadın doğum uzmanı darp edildi

ORDU'da Fatsa Devlet Hastanesi'nde görevli kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Okay Kurtbay, hasta yakını Ü.A. tarafından darbedildi. Ü.A. polis tarafından gözaltına alındı.
Ordu'da kadın doğum uzmanı darp edildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ORDU-Olay, sabah saatlerinde Fatsa Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Opr. Dr. Okay Kurtbay ile hasta yakını Ü.A. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. 

Ü.A., iddiaya göre Dr. Kurtbay'ı yumruk atarak darbetti. 

Kanlar içerisinde kalan doktor yaralanırken, Ü.A. polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 

hekime siddet
ordu
Yorum (16)
Has Odabaşı
savaş hukukunda bile olmayan şeyleri okuyoruz, duyuyoruz ve yaşıyoruz. neler oluyor? neler olacaq? hiç kimse mi düzelmesi için işlem yapıp düşünmez, akıl etmez, dua etmez?!?!?!!??!?
45
Cevapla
bitmedi
bitmedi,bitemedi,bitemez olacası. yazıklar olsun...çok ama çok hassas,hayati,kritik bir mesleğin çok ama çoook üstüne gelindi. doktora küfredeni,hakaret tehdit edeni,darpedeni,öldüreni doğduğuna pişman etmeden bitmez bu iş nokta
63
Cevapla
ali özkurt
etiyolojik araştırma yapılmasında yarar var
Cevapla
muzaffer hekim
iş bırakma eylemine katılmayan her hekimin sağlıkta şiddete katkı sağladığını düşünüyorum. evet biraz sert ve keskin bir söylem ama maalesef öyle. birlik olmadıktan sonra hekimin sefaletten de şiddetten de kurtulma şansı yok.
3
Cevapla
Tunahan top
doktora dr kadar dusman olan başka hiçbir meslek yoktur.arkadaslarina sorsalar hemen satarlar dayak yiyen arkadaşlarını.o yüzden beter olsunlar
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir