Medimagazin logo

Nörologlar yeterlik kursuna katıldı

15-19 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenen nöroloji yeterlik kursunda katılımcılar bilgilerini tazelediler
Nörologlar yeterlik kursuna katıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Nöroloji Derneği tarafından düzenlenen 6. Nöroloji Yeterlik Kursu Ankara’da yapıldı. Beş gün süren kursa hekimler büyük ilgi gösterdi.
Nöroloji uzmanlık eğitimini standardize etmek, nöroloji eğitimini çekirdek müfredat temelinde fazla katılımcıya ulaştırmak amacıyla 2004 yılından bu yana düzenlenen kursa, interaktif yapıyı korumak amacıyla en fazla 100 katılımcı kabul ediliyor. Bu yıl 15-19 Eylül tarihleri arasında Ankara’da yapılan kursa son sene asistanları ve uzmanlığını yeni almış nöroloji uzmanları Türk Nöroloji Derneği sponsorluğunda katıldı. Program ile aralarında Türkiye’nin farklı merkezlerinden  gelen 50 eğitimci ve katılımcının iletişimlerinin devamı hedeflendi.


Türk Nöroloji Derneği Yeterlik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, her gün sonunda yapılan kendini değerlendirme sınavlarının, kurs boyunca ilgiyi canlı tutmaya katkıda bulunduğunu ve önemli noktaların vurgulanmasının sağlandığını söyledi. Aynı zamanda sürekli tıp eğitimi hedefi de olan kursa halen nöroloji uzmanı olarak hizmet vermekte olan hekimlerin de programa katıldığını ve sürekli mesleki gelişimde kursun yararını vurguladıklarını belirten Öztürk, “Kurs süresince alanlarında uzmanlaşmış  konuşmacı ve katılımcılardan alınan geri bildirimler ışığında Türk Nöroloji Derneğinin önemli eğitim aktivitelerinden biri olan nöroloji yeterlik kursu temel müfredattaki gelişme ve değişiklikler de dikkate alınarak gelecekte de devam ettirilecektir.” dedi.  
 

türk nöroloji derneği
yeterlik kurulu
yeterlik sınavı
prof. dr. şerefnur öztürk
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir