Medimagazin logo

Henüz 2 yıllık doktordu: Geçici görev yolunda ölen Mehmet Turan Yazlak, son yolculuğuna uğurlandı

Sinop’ta trafik kazasında hayatını kaybeden doktor Mehmet Turan Yazlak (29) memleketi Tokat’ın Zile ilçesinde toprağa verildi.
Kaynak: DHA
Henüz 2 yıllık doktordu: Geçici görev yolunda ölen Mehmet Turan Yazlak, son yolculuğuna uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kaza, dün Boyabat ilçesi Tıngıroğlu mevkisinde meydana geldi. Ender Çoraklı'nın kullandığı 26 GR 435 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönden gelen Selahattin Bulut idaresindeki 34 FA 3602 plakalı otomobil çarpıştı. 

Kazada hafif ticari araçtaki Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Mehmet Turan Yazlak, Dr. Sena Sakin ve Ender Çoraklı ile diğer otomobildeki Beyhan Bulut, hayatını kaybetti. Dr. Beyza Nur Çetin ile otomobil sürücüsü Bulut yaralandı.

 

Sinop'ta feci kaza: Geçici göreve giden 2 doktor yanan araçta hayatını kaybetti

Hayatını kaybeden doktorlardan Mehmet Turan Yazlak için Tokat’ın Zile ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. 2 yıldır doktor olarak görev yapan Yazlak için düzenlenen törene, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ile il ve ilçe protokolü katıldı.

 Fatma ve Battal Yazlak’ın 3 çocuğundan en küçüğü olan Mehmet Turan Yazlak ilçe meydanında kılınan cenaze namazının ardından Zile Ağbaba Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Dr. Sena, patoloji uzmanlık eğitimine başlayacakmış
 

mehmet turan yazlak
sinop
doktor
kaza
Yorum (1)
se
allah rahmet eylesin, çok üzücü...bakanlık artık siyasilerin halkın gözünü boyamak için yaptığı geçici görevlendirmelere son vermeli. sözleşmeli hekimlik sistemine geçilmeli.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir