BURSA(CİHAN)- Bursa'da, bir kişi hastanede yataklı tedavi gören babasının işlemlerini hızlandırmak için kendisini 'doktor' olarak tanıtınca gözaltına alındı. 'Unvan gaspı' ile suçlanan zanlı, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.
Alınan bilgiye göre, Dursun D. (29), merkez Osmangazi ilçesi Osmangazi Mahallesi'ndeki Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören babasının işlemlerini hızlandırmak için kendisini doktor olarak tanıttı. Yapılan incelemede doktor olmadığı belirlenen Dursun D. polis tarafından gözaltına alındı. 'Unvan gaspı' ile suçlanan Dursun D. işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.
Dursun D., "Babam yatıyordu. İşlemlerin hızlandırılması için böyle konuştum." dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.