Medimagazin logo

Gazze'den bir doktor, çocuklara tıbbi yardım için imza kampanyası başlattı

Doktor Jamal Salha, Gazze'deki zor durumdaki sağlık sistemi ve çatışmada kaybedilen ailelere sahip çocukların yaşadığı acılara dikkat çekerek change.org'da bir imza kampanyası başlattı. Kampanya, uluslararası toplumu Gazze'deki tıbbi imkanları iyileştirmeye çağırıyor
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Gazze'den bir doktor, çocuklara tıbbi yardım için imza kampanyası başlattı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Doktor Jamal Salha, Gazze'deki çocuklara daha fazla tıbbi yardım için tüm ülkeleri harekete geçmeye çağıran bir imza kampanyası başlattı.

Kampanya şu ana dek 11 bin imza topladı.

Doktor Salha, change.org'da başlattığı kampanyada şu ifadeleri kullandı:

"Benim adım Jamal Salha, bir tıp doktoruyum. Ailemden ve evimden uzakta, Gazze'deki hastanelerde 86 gün aralıksız çalıştım. Her gün, ağır yaralı çocukların, yürek burkan acılarına tanıklık ediyorum. Bu masum ruhların çoğu ailelerini kaybetti ve bu acı gerçekle tek başlarına yüzleşmek zorunda kaldılar. Bir doktor olarak bu meleklerin acı çektiğini görmek çok zor ve kaybettikleri ailelerini geri getiremeyiz ama tıbbi olarak yaşam kalitelerini kesinlikle artırabiliriz.

Gazze'nin sağlık sistemi, devam eden çatışmalar ve ablukalar nedeniyle zaten zor durumda ve tedavi için sınırlı kaynak mevcut.

Nerede doğduklarına ya da kendilerini hangi koşullarda bulduklarına bakılmaksızın her çocuğun kaliteli sağlık hizmetlerine erişimi hak ettiğine inanıyoruz. Dünya çapındaki uluslararası kuruluşları ve hükümetleri, Gazze'deki bu çocuklar için mevcut tıbbi imkanların iyileştirilmesi yönünde derhal harekete geçmeye çağırıyoruz.

Lütfen onları kendi güzel melekleriniz olarak görün çünkü herkes onların hayatlarında bir fark yaratmaya yardımcı olabilir. Bu kampanyayı imzalayarak sadece mücadelemizi desteklemekle kalmayacak, aynı zamanda zaten çok acı çekmiş olan bu küçük çocuklara umut vereceksiniz

Lütfen bu kampanyayı imzalayın ve Gazze'deki yaralı çocukların yaşam kalitesini artırmamıza yardımcı olun."

doktor
jamal salha
imza kampanyasi
gazze
cocuk
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir