Medimagazin logo

26. Prof. Dr. A. Lütfü Tat Sempozyumu’na yenilikçi anlayışlar ve küresel iş birlikleri damga vurdu

Ankara Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği’nin bilimsel aktivitelerinden biri olan Prof. Dr. A. Lütfü Tat Sempozyumu’nun 26’ıncısı 15-19 Kasım tarihinde Ankara’da düzenlendi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
26. Prof. Dr. A. Lütfü Tat Sempozyumu’na yenilikçi anlayışlar ve küresel iş birlikleri damga vurdu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Prof. Dr. A. Lütfü Tat Sempozyumu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Türkiye’deki dermatologların mesleki bilgi ve becerilerini zenginleştirmek amacıyla düzenlenen ve  dermatolojide güncel konuların ele alındığı kongrede; akıllı ilaç kullanımı, olgularla pediatrik dermatoloji, epidermolizis büllozada yeni gelişmeler, güzel yaş alma yöntemleri, botulinum toksin uygulamaları, lazerler ile rejuvenasyon gibi önemli başlıklara  yer verildi.

Türkiye Klinikleri TV organizasyonuyla düzenlenen ve hekimlerin kendi hikayelerini anlattığı DRx de Prof. Dr. A. Lütfü Tat Sempozyumu’nda sosyal etkinlik olarak izleyiciyle buluştu.

“Dermatoloji dünyasında bir kilometre taşı olma özelliğini taşıdı”

Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Sibel Ersoy Evans ve Kongre Genel Sekreteri Doç. Dr. Sibel Doğan Günaydın, 26. Prof. Dr. Lütfü Tat Sempozyumu’nun dermatoloji alanının öncü isimlerini bir araya getirdiğini dile getirdi.

Prof. Dr. Evans ve Doç. Dr. Günaydın, “Sempozyum, bilim dalımızdaki en güncel gelişmelerin ve yeniliklerin paylaşıldığı bir yenilikçi platform olarak büyük bir başarıyla gerçekleşti. Kongremiz, katılımcılarına sadece bilgi paylaşımı değil, aynı zamanda etkileşim ve deneyimleme fırsatları sunarak dermatoloji dünyasında bir kilometre taşı olma özelliğini taşıdı. Bilimsel programda pediatrik dermatoloji, dermatocerrahi, dermatoonkoloji, dermatopatoloji, kozmetik dermatoloji gibi pek çok yan dal konularına yer verildi.” dedi.

Etkileşimli oturumlar düzenlendi

Sempozyumun dermatoloji alanındaki son  gelişmeleri ve tedavi yöntemlerini içeren önemli bilimsel sunumlarla başladığını dile getiren Prof. Dr. Evans ile Doç. Dr. Günaydın açıklamasında şunları kaydetti:

“Yerli ve yabancı lider akademisyenler uzmanlık alanlarındaki en son araştırmaları paylaşarak katılımcılara kapsamlı bir bakış açısı sunma şansını elde etti. Yoğun katılımın olduğu sempozyumumuzda dermatoloji pratiğindeki en güncel bilgilere erişim sağlamak isteyen sağlık uzmanları için değerli bir kaynak oldu.

“Güncel ve merak edilenler”, “az konuşulanlar” gibi başlıklar altında interaktif etkileşimin kolaylaştırılmasının hedeflendiği panel oturumlarıyla katılımcılar soru sorma, tartışma ve deneyimlerini paylaşma şansı buldular. Bu etkileşimli oturumlar, katılımcıları sadece bilgi alışverişi yapmaya değil, aynı zamanda alanımızdaki meslektaşlarıyla bağlantı kurmaya teşvik etti.

Sempozyum, dermatoloji alanındaki küresel ağları güçlendirmenin önemini vurgulayarak ulusal ve uluslararası işbirliklerini destekledi.

 

Dr. Feriha Tat- Dr. A. Lütfü Tat Araştırma Ödülü sahiplerini buldu

Son gün, kapanış töreni ve ödül takdimleri ile zirveye ulaştı. Kongre boyunca en dikkat çekici araştırmalar ve başarılar, ödüllerle taçlandırıldı. Prof. Dr. Lütfü Tat Sempozyumu, katılımcılarına sadece bilgi ve deneyim kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda sektördeki bağlantıları güçlendirmelerine olanak tanıyarak büyük bir başarıya imza attı.

Sempozyum ayrıca ilk kez, Türk Dermatoloji Derneği (TDD) Fototerapi grubu iş birliği ile gerçekleştirilen hemşire ve yardımcı sağlık personeli için “Fikret Kölemen Fototerapi Kursuna” ev sahipliği yaptı. Kurs sonunda TDD tarafından katılım sertifikası verildi.

Kongrenin muhteşem geçmesini sağlayan organizasyon firması ise GENX’di.

GENX hakkında

GENX, “Biz Kimiz?” sorusuna şöyle yanıt veriyor:

“Bizim için etkinlikler markaların ve kurumların kendi zaman çizelgelerini büyük resimden görme anlarıdır. 2008 yılından bugüne, biliyoruz ki markalar, bu resmin kendilerine özel olmasını diler. O “an”ın iletişim stratejisinden, destek aktivitesine ve etkinliğin yönetimine kadar her alanda markanın sesi, kokusu, rengi ve sözü geçsin istenir.

Biz, işin özü dediğimiz kısmını, yani “ne hayal edildiğini” anlamakla yola çıkıyoruz. Çünkü her şey tam da bu noktadan başlıyor. Ve tüm bunların, tam da tasvir edildiği gibi olması için koşar adım ilerlerken, farkımız genlerimizde, bunu çok iyi biliyoruz.

Bu iş haritasıyla, yurt içinde 50.000’den fazla, yurt dışında 10.000’den fazla katılım sağlanan birçok başarılı organizasyonu tam da “hayal edildiği” gibi yapmayı başardık. Ekibimiz; her biri konusunda tecrübeli, profesyonel duyu yöneticilerinden oluşuyor. Görsel, işitsel, dokunsal ve hissi temeline alan tüm etkinliklerde daima ilklerle ve farklı bakış açılarıyla şaşırtmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Ve bu sayede ismimiz, müşterilerimiz tarafından betimlenirken güvenilir, yaratıcı ve enerjik kelimeleriyle yan yana geçiyor.

Yerli ve yabancı iş ortaklarının, ulusal ve uluslararası kongre, toplantı ve projelerin heyecanlı hazırlayıcısı olmanın verdiği güçle ve bizi farklı yapan genlerimizle yola devam ediyoruz…”

GENX hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

26 prof dr a lutfu tat sempozyumu
prof dr sibel ersoy evans
deri ve zuhrevi hastaliklar dernegi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir