Medimagazin logo

22. Ulusal Cerrahi Kongresi Antalya'da gerçekleştirildi

Türk Cerrahi Derneği tarafından 2 yılda bir düzenlenen ancak pandemi nedeniyle ertelenen 22. Ulusal Cerrahi Kongresi ile 17. Cerrahi Hemşireliği Kongresi 4 yıl aradan sonra 23-27 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
22. Ulusal Cerrahi Kongresi Antalya'da gerçekleştirildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Türk Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Seher Demirer’in kongre başkanlığını üstlendiği 22. Ulusal Cerrahi Kongresi ile 17. Cerrahi Hemşireliği Kongresi 23-27 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya’da bulunan Pine Beach Belek Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan Kongre Başkanı Prof. Dr. Demirer, 2020 yılında yapılması planlanan kongrenin 2022 yılına ertelendiğini ve 4 yıl aradan sonra kongreyi gerçekleştirebildiklerini ifade etti.

2 bin 200 katılımcı ile gerçekleştirilen ve cerrahi alanında yetkin pek çok hekim katıldığı kongreye, duayen hocaların yanı sıra genç hekimlerinde katılım gösterdiğini belirten Prof. Dr. Demirer, bu kaynaşmanın oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı.

Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Periferik Damar Cerrahisi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Uncu ise kongrenin tıp alanında yapılan en büyük kongre olduğuna dikkat çekerek altı ayrı salonda paralel oturumlar yürütüldüğünü belirtti.

 

22. Ulusal Cerrahi Kongresi ve 17. Ulusal Cerrahi Hemşireliği Kongresi Tanıtım Videosu:

 

 

 

 

22. ulusal cerrahi kongresi
17. cerrahi hemşireliği kongresi
antalya
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir