Medimagazin logo

Yeni Bakan, Eski Bakanı Havalimanında karşıladı

Sağlık Bakanlığına atanan Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu kabine revizyonunu değerlendirdi. Müezzinoğlu, "Bu bir nöbet değişimidir. Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız uygun görmüşler. Bize de sorumluluk düştü. İnşallah hakkını verebileceğimiz bir görev olur." dedi.
Yeni Bakan, Eski Bakanı Havalimanında karşıladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yeni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski bakan Recep Akdağ'ı Macaristan dönüşü saat 23.30'da Atatürk Havalimanı’nda karşıladı. Havalimanı’nda kabine değişikliğini değerlendiren Müezzinoğlu, "Bu bir nöbet değişidir. Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız uygun görmüşler. İnşallah hakkını verebileceğimiz bir görev olur." ifadelerini kullandı.

Habercilerin 'Karar sizin için sürpriz mü oldu?" sorusuna Bakan Müezzinoğlu, "Evet, karar benim için sürpriz oldu. Kararı Edirne'de bir teşkilat programında öğrendim. Ne görev biçiyorlarsa onu yapacağız. Yarından itibaren vazifemizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Ülkemize, milletimize ve sağlık camiasına hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ise, "Allah bana Türkiye de 10 yıl Sağlık Bakanlığı yapma fırsatı verdi. Bundan sonra da inşallah partimizle, Başbakanımızla, mesai arkadaşlarımla hizmete devam edeceğiz." şeklinde kabine değişikliğini değerlendirdi. Akdağ, yarın Ankara'da devir teslim töreni yapacaklarını ve kabine değişikliği hakkında gerekli açıklamaları orada yapacaklarını sözlerine ekledi.

yeni
bakan
eski
bakanı
havalimanında
karşıladı
Yorum (3)
drhaso
O Allah ki mazlumun hakkını bırakmaz O Allah ki inandığımız için halen bu mesleği yapmaya çalışıyoruz O Allah olmasa ne diye bu şartlarda bu mesleği yapalım bizim senin gibilerden beklentimiz yok tek beklentimiz O allahtır ki bizim adımıza hakkımızı alacaktır eminim. hakkımız allah tarafından alınana kadar haram olsun. bu dünyada ettiğini bulasın.
0
Cevapla
drm
Bundan sonra sana insallah rabbim acilde sabaha kadar kapi nobeti tutup ertesi gun de izine gonderilmeyip 100 poliklinik hastasi bakmani, 7/24 icap nobetiyle beraber ortalamayi bile tutturamayan ek odemeli bir maasi nasip eylesin sayin bakan.
0
Cevapla
heliconatör
Sağlık camiası, bakan değişti diye çok mutlu. Arkadaşlar , bizden asıl nefret eden kişi recep tayyip erdoğan ve yeni bakan başbakanın liseden sınıf arkadaşı. Bizi çok daha kötü günler bekliyor. Zira şu aldığımız döneri eski bakana borçluyuz. Başbakana kalsa bu dönerleri rüyamızda görürdük. Ayvayı asıl şimdi yedik. Hepimize geçmiş olsun.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir