Medimagazin logo

Yaralı yakını, hastane içinde bıçakla doktor kovaladı

Bakırköy'de acil tıp doktorları hasta yakını iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.
Kaynak: CİHAN
Yaralı yakını, hastane içinde bıçakla doktor kovaladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kendilerini durdurmak isteyen güvenlik görevlilerine de saldıran F.İ., ve İ.İ, gözaltına alındı. Şahısların doktora saldırısı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün saat 12.00'da yaşanan olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti. F.İ., ve İ.İ., yaralı kız kardeşlerini tedavi için hastanenin acil kısmına geldi. Sağlık görevlileri, Acil Servis'e giren hastaya ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada güvenlik görevlileri ile hasta yakınları arasında tartışma başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonrası otomobiline giden F.İ., elinde bıçakla geri döndü. F.İ., karşısına çıkan acil tıp asistanlarına "Kardeşimle neden ilgilenmiyorsunuz" diye bağırarak saldırmak istedi. Sağlık görevlileri ise bıçağı görünce odalarına kaçıp kendilerini kilitledi. Bıçaklı saldırgan F.İ., daha sonra da güvenlik görevlilerini kovalamaya başladı. Hastane bahçesinde yaşanan kovalamacanın ardından güvenlik görevlisi polisin saldırgana müdahalesiyle kurtuldu.

Zanlılar sorgulanmak üzere Ataköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Burada yapılan araştırmada iki şüphelinin de darptan yaralamaya kadar çeşitli suçlardan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Saldırıya uğrayan acil tıp asistanlarından Deniz Genç yaşadıklarını anlattı. Yaralıya müdahale ettikleri sırada hasta yakınlarının güvenlik görevlileri ile tartışmaya başladığını belirten Genç, "Hastaya müdahale ettiğimiz sırada hasta yakını 2 kişinin ellerinde bıçakla içeri girdiğini gördük. Görev yapan 3 bayan doktorduk, endişe yaşadık. Polis gelerek hasta yakınlarını dışarı çıkardı. Polis dışarı çıkardı ancak hasta yakınları arabalarına binip ellerine aldıkları bıçaklarla tekrar içeri girmeye çalıştılar. Bizde bu durum karşısında kendimizi odaya kapattık. Herkes korku içindeydi. Polis daha sonra saldırganları alıp gitti. Biz burada görevimizi yapmaya devam ediyoruz ama endişeliyiz." şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

yaralı
yakını
hastane
içinde
bıçakla
doktor
kovaladı
Yorum (6)
Behlül Baytaroğlu
Bir insan neden Sadi Konuk aciline acil tıp asistanı olarak gider anlamak mümkün değil. Aylık 50bin TL de verseler orada çalışılmaz. Bu gençleri anlamak mümkün değil. Bağcılar EAH, Esenler DH böyle birkaç hastane daha, buralarda çalışacağınıza pazarda limon satın daha huzurlu,mutlu olursunuz gençler.
0
Cevapla
my
sağlıkta dönüşüm=sağlıkta şiddet!!meslektaşlarıma geçmiş olsun.büyük ihtimalle savcılık yine bu yaratıkları serbest bırakmıştır
0
Cevapla
Tip doktoru
Amaclari tedavi degil, olay cikarmak, bu ulkede calisan guvenlii 0. Varsa yoksa populizm, halka yaranma
0
Cevapla
h özgür
olay tamamen insan hayatına kast etmektir. vatandaşlar gidip birde arabadan bıçak alıp geliyorlar. ayrıca acilde doktorların iş yapamamasına sebep olarak diğer hastalarında tedavi haklarına kast etmiş bulunuyorlar. mutlaka adalet önünde yaptıklarının bedelini ödemeliler. artık af yada geçiştirici cezalar değil caydırıcı cezalar uygulanmalı. meslewktaşlarıma geçmiş olsun.
0
Cevapla
Frankie Bellevan
o kadar hastane personeli,bir tane densiz vatandaşla başedip ona haddini bildiremiyor mu?hiçbir şey bulamasam serum askısını o vatandaşın bi tarafına geçiririm.yazıklar olsun.bu insanlara artık haddini bildirin.arkadaşlar;bu insanlar,bu kendini bilmezler acil serviste görev yaptığımız zaman bize de saldırdılar.arkadan yumruk da attılar.ama döndüm ve kovaladım.kaçtılar.bunlardan korkmayın.ne kadar korkarsanız,o kadar üzerinize gelirler.çevrenizde bulunan her türlü malzemeyi gerektiğinde savunma amaçlı bir silah olarak düşünün.korkmayın.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir