Medimagazin logo

Vali'den bıçaklanan doktora ziyaret

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, geçen günlerde bir hasta yakınının saldırısına uğrayan Uzman Doktor Muhittin Hikmet Telli’yi, tedavi gördüğü OSM Ortadoğu Hastanesi'nde ziyaret etti.
Vali'den bıçaklanan doktora ziyaret
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

OSM Ortadoğu Hastanesi'ne gelen Vali Güvenç, ameliyat sonrası odasında müşahede altında tutulan yaralı doktor hakkında Hastane Müdürü Mustafa Akkaya ve OSM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İ. Halil Baysal’dan bilgi aldı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı aynı zamanda Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Dr. Telli’ye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Güvenç, "Bu tür olayların olmasını gönül istemez. Tedavi ettiğin insanın saldırması kabul edilebilecek bir şey değil. Umarım bir daha böyle sıkıntılı durumlar olmaz. Geçmiş olsun, inşallah kısa sürede görevinizin başında olursunuz" dedi.


Telli’nin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendikten sonra hastanede vatandaşlarla da görüşen Güvenç, hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunup hastaneden ayrıldı.
Nasır K., tüp bebek yoluyla hamile olan eşi Yüksel K.'yi muayene olması için OSM Ortadoğu Hastanesi’ne getirerek sağlık kontrolünden geçirmek istemişti. Yüksel K.’nın düşük yaptığını belirten Dr. Muhittin Hikmet Telli, Yüksel K.’nın kocası Nasır K.'nın bıçaklı saldırısına uğrayarak ağır şekilde yaralanmıştı.

muhittin hikmet telli
doktora şiddet
bıçaklama
şanlıurfa
Yorum (4)
Frankie Bellevan
geçmiş olsun.allah acil şifa versin.
1
Cevapla
My
Siyasi ve idari büyüklerimiz(!) sadece kuru bir geçmiş olsun ile vahim durumu geçiştiriyor. Önlem almaları gerekirken bu olaylardan da nemalaniyorlar. Nasıl bir adalet nasıl bir hukuk devleti anlamadık. Aylardır haykırıyoruz yasal önlem şart ancak duyan yok, buradan hakimlerin vicdanına sesleniyorum bu canilere gereken cezayı verin bugün bize yarın size...
0
Cevapla
hasan
Valilerin isi gücü sov ve millet vekili olmak icin gelecege yatirim yapmaktir, aslinda Valilik diye bir kurumun olmasi bile demokrasiye aykiridir...
0
Cevapla
mehmet doktor
Onurumuzu ve şerefimizi ve hatta canımızı korumak için süresiz grev yapmamız şart oldu.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir