Medimagazin logo

Türk Tabipleri Birliği şehitlere sessiz kaldı

Türk Tabipleri Birliği (TTB) terör örgütlerine yönelik operasyonlarda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımlamadı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Türk Tabipleri Birliği şehitlere sessiz kaldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) bölücü terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 12 asker şehit oldu.

Hayatını kaybeden askerler için Türk Dişhekimleri Birliği ve Türk Eczacıları Birliğinin başsağlığı mesajı yayımladığı görülürken Türk Tabipleri Birliği'nin ne internet sitesinden ne de sosyal medya hesaplarından herhangi bir açıklama yayımlamaması dikkat çekti.

Türk Dişhekimleri Birliğince yayımlanan başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda şehit olan 12 kahraman askerimize rahmet, ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz."

Dİğer taraftan Türk Eczacıları Birliği de "milletimizin başı sağ olsun" sözleriyle şu mesajı yayımladı:

"Bölücü terör örgütü PKK tarafından iki gündür gerçekleştirilen hain terör saldırıları sonucunda 12 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Yaşanan bu tarifi imkansız acı, milletimizin yüreğine adeta ateş düşürmüştür. Ülkemizin huzur ve güvenliğine yönelik bu saldırıları en ağır şekilde lanetliyoruz.

Bu hain saldırılardan medet umanlar, emellerine asla ulaşamayacaklarını, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozamayacaklarını iyi bilmelidir.

Şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır, yaralanan askerlerimize acil șifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun."

turk tabipleri birligi
sehit
bassagligi
asker
Yorum (4)
nevzat kulukçu
kayyum?
8
Cevapla
Devrimci Derviş
"silence like a cancer grows " demiş paul simon . bütün kanserlere ne yapılması gerekiyorsa yapılsın artık.
15
Cevapla
Hasan
ttb işgal altında. teröristlerin işgali. destek verenler se teröre destek verdiklerini anlamalılar. bunun doktorlukla alakası yok. siyaset yapmak istiyorlarsa gidip siyaset yapsınlar. ttb siyaset alanı değildir.
15
Cevapla
çivisiz
sizi canı gönülden kutlarım medimagazin helal olsun
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir