Medimagazin logo

Teşhis konulamadı diye şikayet etti

Kütahya'da bir baba, enfeksiyon kapan oğluna teşhis konulmadığını ve gerekli tedavinin uygulanmadığını iddia ederek doktor ve hastane yönetimini Başbakanlık ile Sağlık Bakanlığına şikayet etti.
Kaynak: İHA
Teşhis konulamadı diye şikayet etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cemalettin Mahallesi'nde ikamet eden Cumali Niğdelioğlu, enfeksiyon kaptığı öğrenilen oğlu Ramazan Niğdelioğlu'nu (34) 16 gün önce Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasına götürdü.

Boğaz ve yüzü şişen Ramazan Niğdelioğlu, Dr. N.Y. tarafından hastaneye yatırıldı. Burada yaklaşık 20 saat boyunca oğluna teşhis konulmadığını ve gerekli tedavinin yapılmadığını ileri süren baba Cumali Niğdelioğlu, kendi isteğiyle hastaneden çıkararak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne götürdüğü oğlunun burada 10 gün boyunca tedavi görüp sağlığına kavuştuğunu anlattı.

Cumali Niğdelioğlu, Eskişehir'deki doktorların tedavinin birkaç gün daha gecikmesi durumunda virüsün tüm vücudu sarabileceğini söylediğini ifade etti. Baba Niğdelioğlu, "Teşhis konulmadığı ve tedaviye başlanmadığı için oğlum az daha hayatını kaybediyordu. Görevini yapmayan doktor ve o günkü görevlileri Sağlık Bakanlığı ile Başkanlığa e-mail göndererek şikayet ettim" dedi. Ramazan Niğdelioğlu da hakkını hukuki yollardan arayacağını belirtti.

Bu arada DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, Ramazan Niğdelioğlu'nun tedavisinin hastanede bulunduğu süre içinde yapıldığını, şahsın talebi üzerine başka bir hastaneye nakledildiğini bildirdi.

teşhis
konulamadı
diye
şikayet
etti
Yorum (12)
sadecetabip
ya bu nedir şimdi. yarın ölse 34 yaşındaki bebesi cenazem morgda çok bekledi diye yine şikayet eder bunlar. bence yine suç hekimlerde, hastaya şirin gözükmek için "iyiki erkenden getirmişsiniz yoksa kurtaramazdık" diye söyleyip başka meslektaşının kafasına basarak yukarıya çıkmaya çalışan yine kötüğü kendisine yapıyor çünkü bir gün onunda başına gelebilir...
0
Cevapla
mehmet demirci
nasıl bir virüsmüş bu ya hemende tedavi edilivermiş bir tarafta, diğerinde edilememiş,diğer hekim arkadslarda hemen az daha gec kalsanız ölürsünüz lafını yapıştırıverdi büyük bir maharetmiş gibi aferin onlara
0
Cevapla
ENVAR
10 gün tedavi görmüş onu da şikayet etmesi gerekir, tedavi süreci de bence hasta yakını için çok uzun olmuş. 1 günde tedavi olmali idi.
0
Cevapla
selim ileri
Adam haklı..kışkırtılmış..2.ci gittiği hastanede ağzından ne çıktığını bilmeyen doktorlar bence şiddeti hak ediyor..Bu tip doktorlar yüzünden diğer doktorlar töhmet altında kalıyor..bence hasta yakını sonuna kadar haklı..çünkü içerden destek alıyor.
0
Cevapla
Dr mahmut
cahil halk boş boş konuşup duruyor.herkes doktor olmuş bu memlekette,her hastalığın tanısı bir bakışta konulsun istiyorlar.bu memlekette bu cahil ordusuyla uğraşılmaz sevk edin gitsinler nerede tanısı konulursa konulsun bulaşmayacaksın biraz sorunlu hastaya.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir