Medimagazin logo

Sağlık alanında 'lütuf' açılımı

AK Parti, 2023 vizyonu çerçevesinde gelecek on yıla ilişkin sağlık stratejilerini çalışmaya başladı. Hafta içinde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin başkanlığında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile diğer sağlık kökenli milletvekillerinin de katılımı ile ilk çalışma gerçekleştirildi.
Kaynak: YENİ ŞAFAK - FAZLI ŞAHAN
Sağlık alanında 'lütuf' açılımı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2023 hedefi kapsamında, giderek artan kanser vakalarını en aza indirmek için Kanser Araştırma Enstitüsü kurulacak. Bunun yanı sıra Kronik Hastalıklar Enstitüsü, Ulusal Ruh Sağlığı Enstitüsü gibi merkezler de oluşturulacak. 2023 vizyonunda en dikkat çeken düzenleme ise gereksiz tahlil ve ameliyatların önlenmesi yönünde olacak. Hedeflerden birisi de '2023 hedefinde etik kurallar sağlık hizmetlerinin çalışma prensibi olmalıdır. Meslek etiği, hastanın önce insan olduğu, sağlığını bize emanet ettiği için asıl onun bize lütuf gösterdiği düşüncesi, sağlık hizmetlerini yürüten tüm çalışma ekibinin görev disiplini haline getirilmeli' ilkesi benimsenecek. Gereksiz ameliyat ve tahlillerin önüne geçilecek.

sağlık
alanında
'lütuf'
açılımı
Yorum (17)
HÜSEYİN MUTLU
Mahkemelerde sürünen doktorlar nasıl olup da az tahlil yazacaklar acaba. Neredeyse barsak gazının analizini yaptıracağız yahu!
0
Cevapla
Dr.M.K.
Lütfedilen yumruklar,hakaretler için de teşekkür belgesi düzenlenecek mi?
0
Cevapla
seyfullah kılıç
2023 e kadar kalırsanız bunları yaparsınız. ayrıca şahsen lütuf istemiyorum. lütuf işine girersek ben vergilerimle, askerlik hizmetimle,kürsüde güzel konuşup icrata gelince 180 derecede dönen sahtekar torpilci , suyun başına geçince kendilerine kıyak emeklilik bol keseden maaş, özel şoförlü ultralüx makam araçlarıyla donatan siyasilere şimdilik ses çıkartmayarak, zaten yeterince lütufta bulunuyorum. Vicdan, insaf, hipokrat yemini, kutsal meslek gibi içiboş kavramlarla bizleri baskı altında tutmaya uğraştınız. şimdide lütuf. Pek lütufkar magandalarınız bu lütfu mr eraslan ve diğer üfürükçülere yapsınlar.
0
Cevapla
halim harap
Sağolsunlar. Sağlıklarını bize emanet etmeleri lütfunu göstermekle yetinmeyip birde boğazımızı sıkıp yerlerde tekmeliyorlar.
0
Cevapla
göz doktoru
''ne kadar çok ameliyat ne kadar çok puan, ne kadar çok ameliyat o kadar çok para '' sistemi devam ettiği müddetçe bunların önüne geçilmesi mümkün değil. Sistemi baştan kurgulamak lazım.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir