Medimagazin logo

Hakkında soruşturma açılan radyoloji uzmanı, not bırakarak intihar etti

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli olan ve hakkında soruşturma açılınca istifa eden radyoloji uzmanı evinde ölü bulundu. Ailesi ulaşamayınca eve giren bekçi, şahsın cansız bedenine ulaştı.
Kaynak: İHA - Yasin Erdem
Hakkında soruşturma açılan radyoloji uzmanı, not bırakarak intihar etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, merkeze bağlı Kale Köy Sarıkonaklar Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Bir süre önce görev yaptığı Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde radyoloji uzmanlığı görevinden istifa eden Alper Ögi’ye (49) telefonla ulaşamayan annesi, arkadaşını arayarak evini kontrol etmesini istedi.

Bunun üzerine arkadaşı Ögi’nin yaşadığı evin bekçisini arayarak evi kontrol etmesini istedi. Kapı anahtarının dışında bırakıldığı eve giren bekçi, teras katının balkon kısmında yer yatağı üstünde Ögi’nin cansız bedenini buldu. Bunun üzerine ihbar sonucu olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin evde yaptıkları incelemede tüple intihar ettiği tespit edildi. Yapılan incelemede kapıya asılmış şekilde üzerinde ‘Ateşle yaklaşmayın’ notu ile mutfak masası üzerine konulmuş ‘Herkes kendine iyi baksın’ yazılı not bulundu.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ögi’nin cansız bedeni jandarma ekipleri tarafından evden çıkarılarak cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Uzun yıllardır Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Alper Ögi'nin hakkında açılan soruşturma sonrası görevinden istifa ettiği öğrenildi.

radyoloji uzmanı
alper ögi
soruşturma
istifa
karabük
Yorum (24)
Drzen
Ölürken bile başkalarını düşünmüş;ateşle yaklaşmayın.insanlari canından bezdirdiler lanet olsun. Allah rahmet eylesin Mekanın cennet olsun.
158
Cevapla
Dr hulya
Verdiği kararda mesleki yük ve yıpranmışlıklarının cok büyük rol oynadığına adım gibi eminim, mesleğin yarattığı erozyondan ikili ilişkilerinde de zarar görmüştür sebep olanların iki yakası bir araya gelmesin ..
141
Cevapla
dr
savcı hakım ,herkes doktor düşmanı olmuş.doktor ezmek ülkemizde moda olmuş.
102
Cevapla
Nermin Gök
Çok üzüldüm, Bir doktor kolay yetişmiyor. Kendi hayatlarını yaşayamıyorlar, ağır iş yükü, çalışma ortamındaki stres ve belki maruz kaldığı mobing doktorları canından bezdiriyor. Allah ailesine sabır versin
85
Cevapla
rontgen
soruşturma konusu mesleki mi özel mi bilmiyoruz.Allah rahmet eylesin.Allan taksiratını affetsin
18
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir