Medimagazin logo

Güvenlikçi doktoru darp etti

Ordu’da bir doktor, güvenlikçi tarafından darp edildi.
Güvenlikçi doktoru darp etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, saat 11.00 sıralarında Bucak Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, güvenlikçi olan Cengiz K., Doktor Tayfun Soydan bir hastayı muayene ederken polikliniğe girerek ilaç yazmasını istedi. Soydan, ilacı yazamayacağını, sırasını beklemesini söyledi. Bunun üzerine çıkan tartışmada güvenlikçi tarafından doktorun darp edildiği iddia edildi.


Olayın ardından sağlık merkezine gelen emniyet ekipleri, Dr. Soydan'ın şikayetçi olması üzerine Cengiz K.’yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

güvenlikçi
doktoru
darp
etti
Yorum (4)
dr tolga
doktor milleti ne yazıkki şamar oğlanına döndürüldü.gelen vuruyor giden vuruyor.polisler istanbulda birlik olup kendilerine diklenen adamı evire çevire dövüyor doktorlar hala birbirlerinin kuyusunu kazıyor birlik olamıyor.
0
Cevapla
yasar sakarya
istediğim zaman bir doktoru darp edebilmem lazım. Çünkü bu benim en doğal hakkım.
0
Cevapla
DrYusuf
Tayfun Bey Geçmiş olsun diliyorum. Hekime böyle zulüm yapıp tedavi olmak isteyenler nasıl tedavi olacaklar. Anlatırlar yemek yapan bile sevgisini katmazsa yemeğin tadı olmayacağını ifade ederler. Böyle zorla kavga ile zulümle görülen tedaviden ne fayda gelir. Bunlar azgınlık alametleri. Gün gelir bu nimetler eellerinden alınınca bu zulum yapanlar bakalım ne yapacaklar.
0
Cevapla
dr vitali kiliçko
eğer beraber çalıştğım hekim arkadaşlarımdan birine saldırı olursa yok beyaz kodu ara yok güvenlik yok polisi ara yok kapıyı kitle yok kavga edenleri ayır bunlar çözüm değil bunlara anladığı dilden konuşacaksın kulağının üzerine denge merkezini sarsacak bir kroşe kendine geldiğnde doktor abi kusura bakma derler bizi millet kendinden güçlü olan ezen döven ve özelliklede otoriteye tapar uygulayın göreceksiniz şunuda söyleyim nefsi müdafa evrensel bir haktır size şiddet uygulayanı o ölçüde aynı miktarda şiddetle durdurma hakkınız vardır
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir