Medimagazin logo

Gözler Meclis’te: 200 milletvekili toplanabilecek mi?

Sabah köşe yazarı Yavuz Donat kaleme aldığı 'Mecliste Bugün' isimli köşe yazısında, bugün TBMM'de yapılması beklenen, sağlık çalışanlarına şiddet konusunun görüşüleceği olağanüstü toplantıya ilişkin Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile görüşmesini aktardı
Kaynak: Sabah - Yavuz Donat
Gözler Meclis’te: 200 milletvekili toplanabilecek mi?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

TBMM Genel Kurulu'nun sağlık çalışanlarına şiddet konusu ile CHP'nin bu konuda verdiği kanun teklifinin görüşülmesi planlanan olağanüstü toplantının bugün gerçekleşmesi bekleniyordu. 

Geçtiğimiz günlerde CHP, 120 imzayla TBMM Başkanlığına başvurarak, TBMM Genel Kurulunun olağanüstü toplantıya çağrılmasını istemişti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop da başvuru uyarınca Genel Kurulu 1 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00'te olağanüstü toplantıya çağırmıştı.

Meclis sağlıkta şiddet için olağanüstü toplantıya hazırlanıyor

Sabah köşe yazarı Yavuz Donat bugün kaleme aldığı köşe yazısında Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile görüştüğünü ve bugün gerçekleşmesi beklenen olağanüstü toplantı için 200 milletvekilinin hazır olması gerektiğini belirterek şu sözleri kullandı:

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, siyasi parti gruplarına yazı gönderdi... Bugün saat 15.00'te, olağanüstü toplantı için. Başkan Şentop ile bugünü konuştuk... Dedi ki:

"Toplantı çağrısı için 120 imza lazım. CHP bu sayıyı buldu. Toplantı için başvurdu. Ben de Genel Kurulu toplantıya çağırdım. Fakat toplantının başlaması için Meclis'te, 200 milletvekilinin hazır olması lazım. Biraz zor görünüyor. Buna rağmen biz hazırlıklarımızı yapıyoruz."

tbmm
genel kurul
saglikta siddet
tbmm genel kurul
Yorum (1)
Feyzullah Çınar
toplantıya gelip oturuma girmeyen, kasten dışarıda bekleyen, hekimlerin ölümünü seyreden, kanuna destek vermeyen sayın vekillerimizi asla asla asla unutmayacağız !!
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir