Medimagazin logo

Gaziantep'teki katliam gibi kazada 4 sağlık personeli hayatını kaybetti

Gaziantep Valisi Gül, Nizip'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.
Gaziantep'teki katliam gibi kazada 4 sağlık personeli hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı.

Otobüsün de devrildiği kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

 Gaziantep Valisi Davut Gül, kazada 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye personeli, 2 İHA muhabiri ve 7 yolcu olmak üzere 16 kişinin yaşamını yitirdiğini, 21 kişinin yaralandığını açıkladı.

Vali Gül, kazaya ilişkin "Otobüs kaza yapıyor. Buna itfaiye, sağlık ekipleri ve diğer mesai arkadaşlarımız müdahale ederken, 200 metre geride başka bir otobüs kaza yapıyor. Kaza yapan otobüs kayarak ekiplerimize ve yaralılara çarpıyor." ifadelerini kullandı.

gaziantep
kaza
Yorum (5)
Lokman Hekim
16 yıl sürücü kurslarında ilkyardım dersleri verdim. bu işi iyi bilirim. trafik kazaları çok can alıyor, yılda yaklaşık 5000 kişi hayatını kaybediyor, 50.000 kişi sakat kalıyor. kurtuluş savaşında toplam 5000 şehit verdik hatırlanırsa durumun ciddiyeti anlaşılır. mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmıyorum
3
Cevapla
Radyolog
allah rahmet eylesin., çok acı
2
Cevapla
nevzat kulukçu
çok acı. sağlık ekibi ve itfaiye'den önce trafik polisinin intikal edip çalışan itfaiye ve sağlıkçılar için trafiği durdurması gerekirdi.
4
Cevapla
dr
kaza yeri güvenliğinin sağlanması şart şart şart. yazık yazık yazık...
4
Cevapla
Önlem şart
otobüs ve kamyonların sürat limitlerinin indirilmesi şart. sürat+kütle=yüksek enerji= ölüm
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir