Medimagazin logo

FETÖ'den aranan eski rektör, hastanede yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ soruşturması kapsamında 2017'den bu yana aranan eski Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun, tedavi için gittiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yakalandı
Kaynak: AA
FETÖ'den aranan eski rektör, hastanede yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, bugün kimliğiyle acil servise başvuran Hoşcoşkun, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Hoşcoşkun'un tedavisinin tamamlanmasının ardından emniyete götürüleceği öğrenildi.

Yükseköğretim Kurulu, 28 Şubat 2017'de Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun'un, "hakkında yürütülen soruşturmanın selameti açısından" açığa alındığını bildirmiş, Hoşcoşkun, 25 Ağustos'ta çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilmişti.

Hoşcoşkun hakkında 11 Eylül 2017'de FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı çıkarılmıştı.

feto
mehmet guneyt hoscoskun
ege universitesi
rektor
Yorum (5)
Drkerim
polisimizi tebrik ediyorum ..6 yılda anca yakalayabilmişler ..sağlık sektöründe örgüt üyesi temizliği çok az yapıldı.. temizlemenlerde hep özel hastanelere geçip çalıştı ..nasıl iş anlamıyorum
18
Cevapla
Devrimci Derviş
hocaya sormuşlar eski ayı ne yaparlar ? hoca : kırpıp kırpıp yıldız yaparlar demiş. vatandaşa sormuşlar : eski üst düzey fetöcüleri ne yaparlar? cevap : göz kırpıp bürokraside siyasette koltuk sahibi yaparlar demiş. vatandaş ne dediğini bilmeyebilir ama kime oy verdiğini çok iyi bildiği kesin.
7
Cevapla
Nur
@drkerim temizlik yapılsa neolur...hala soru çalarak tıp fakültesini kazandiriyorlar örgüt üyelerine...feto faal durumda...hicbirsey değişmedi ..
31
Cevapla
ali özkurt
cemaati, cemiyeti, siyasi partisi ya da büyük abisi veya emmioğlusu olmadan bir yere gelebilen var mı acaba. fetöye gözümüzü dikdik de ya diğerlerini ne yapalım
7
Cevapla
İsmail YK
kriptolar hala aramızda ve etkili yerlerde, çok yaygın. birbirlerini koruyor, gözetiyor ve kolluyorlar. siyasi ayak samimi olarak araştırılmadikca gene güçlenecekler. allah'ım aklımı sen koru.
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir