Medimagazin logo

Enver Aysever, Canan Karatay'ın açtığı davayı kazandı

Gazeteci Enver Aysever, Canan Karatay tarafından 'hekimlik konusundaki yanlışlarını söylediği' gerekçesiyle kendisine açılan davayı kazandığını dile getirdi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Enver Aysever, Canan Karatay'ın açtığı davayı kazandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Gazeteci Enver Aysever, yayımladığı Youtube videosunda Canan Karatay’ın kendisine açtığı davayı kazandığını duyurdu.

“Canan Karatay’ın açtığı davada yüzde 100 haklıydım ve ben kazandım” ifadelerini kullanan Aysever,  "Bundan sonra herkes, Karatay hakkında hakaret içermeyen değerlendirmeler yapabilir." dedi.

Açıklamasında dava konusuna değinen Aysever , Canan Karatay’ın hekimlik konusundaki yanlışlarını ve zaaflarını madde madde söylediğini, bu söylemleri sonucunda dava açıldığını ifade etti.

Canan Karatay’ın sanıldığı gibi yurt dışında önemli bir kariyeri olmadığını da dile getiren Aysever, bağımsız üniversite ve hekim temsilcilerinden edinilen delilleri ortaya koyarak davayı kazandığını dile getirdi.

Aysever, Karatay hakkındaki iddialarını ise şöyle sıraladı: Topluma beslenme ile ilgili verdiği bilgilerin yanlış olduğu, aslında Canan Karatay’ın Sağlık Bakanlığı tarafından defalarca şikayet edilmiş bir kişi olduğunu, insan sağlığına zararlı bir durum takındığını, kendi alanının dışına çıktığını, aşı karşıtlığının toplumda yanlış bilgilendirme yarattığını ve kolesterol ilaçlarına yönelik söylemlerinin toplum sağlığını olumsuz etkilediği.

canan karatay
enver aysever
dava
Yorum (28)
Murat
ben canan hocanın insan sağlığı konusundaki samimiyetine kesinlikle inananlardanım.selam olsun.canan karatay hocama👏👏👍🙏❤
36
Cevapla
Huu
canan karatay üç doğrunun yanında bir yanlısı gecirmekle görevli...gluten ..asi ve dvitaminiyle ilgili söyledikleri doğru..ama insanlara sürekli sakatat yedirdi milletin tansiyonlar fırladı...
23
Cevapla
Dr. Vural Dağlı
ayrıca gebelere, yıllardır bilimsel olarak önerilen şeker tarama testi ile halkı yanlış bilgilendirmesi ve bunun sonucunda gebelik diabetinin atlanmasına bağlı oluşan gebe ve bebek komplikasyonlarının da vebali çok büyüktür.
86
Cevapla
Hüseyin Kemal BOZYİĞİT
hayatı boyunca bir tek bilimsel makale okumamış ve bir bilginin bilimsel bilginin kanıtı 5 temel kriterden habersizler. büyük ilaç firmalarının katibi olmaktan öte gidemeyen kolesterol ilaçları yazarak ilaç şirketlerinin katipleri boş konuşuyor çünkü kolesterol 30 trilyon dolarlık kuyruklu 1 yalan
146
Cevapla
Hüseyin Kemal BOZYİĞİT
kolesterol konusunda yaklaşık olarak 6000 bilimsel araştırma yapıldı ve bu araştırmaların 5700'den fazlasının ücretini büyük ilaç şirketleri istedikleri şekilde sonuç almak için 💸💰 para ödedi. parasını ilaç şirketlerinin ödediği araştırmalar bilimsel değil ısmarlama araştırmalar.
156
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir