Medimagazin logo

Dünyanın en güzel doktoru!

63 yıl sonra bir kez daha Londra’da düzenlenen Dünya Güzellik Yarışması’nın birincisi Güney Afrikalı tıp öğrencisi Rolene Strauss oldu. Türk güzeli Amine Gülşe dereceye giremedi.
Dünyanın en güzel doktoru!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dünya Güzellik Yarışması’nın 64’üncüsü İngiltere’nin başkenti Londra’da yapıldı. 121 yarışmacının yer aldığı Miss World’de ülkemizi temsil eden Amine Gülşe dereceye giremezken Güney Afrika’yı temsil eden Rolene Strauss birincilik tacını aldı. 2. Macaristan’dan Edina Kulcsar olurken, üçüncülük tahtına ise Amerikalı Elizabeth Safrit oturdu. Yarışma 63 yıl önce yine aynı şehirde yapılmıştı.

Tıp öğrencisi 4. sınıfta

 

Güzel bir yolculuktu

22 yaşında tıp öğrencisi olan Strauss, tacını geçen yılın güzellik kraliçesi Filipinli Megan Young’tan aldı. 121 yarışmacının yer aldığı Miss World’de Türkiye’yi bu yıl 21 yaşındaki Amine Gülşe temsil etti. Amine, yarışma sonrası Facebook hesabında şu mesajı yayınladı:

 

“Bu uzun yolculukta beni hiç yalnız bırakmadınız. Destekleriniz için çok ama çok teşekkürler. Top 25’e kalamadım ya da birinci olamadım ama elimden gelen her şeyi yaptım, olmadı. Ama güzel bir yolculuktu. İyi ki varsınız. Tekrar teşekkürler!”  Jüride yer alan 2002 Türkiye ve Dünya güzeli Azra Akın, “Amine çok zarif ve güzeldi, bizi çok güzel temsil etti. Dereceye girememesine tabii ki üzüldüm” dedi.

dünyanın
en
güzel
doktoru!
Yorum (1)
murat murat
mecburide benimle es durumu yapar mı acaba
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir