Medimagazin logo

Doktorun duygusal ameliyatı

Kaynak: SİNAN AYDIN / SABAH
 Doktorun duygusal ameliyatı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Doktor Volkan Yurtman, kalp damarları tıkanan babasını ilerlemiş yaşına rağmen ameliyat ederek hayatını kurtardı. Antalyalı Nevzat Yurtman, bir yakınının düğününde kalp krizi geçirdi. Yurtman'ın Erzurum'da görev yapan Kalp Damar Cerrahi uzmanı oğlu Volkan Yurtman, babasının kalbindeki 4 damarın tıkalı olduğunu ve acilen ameliyat olması gerektiğini belirledi. Doktor Yurtman'ın, bypass yapacağı hastanın hem babası hem de 70 yaşında olması nedeniyle işi zordu. Ancak ameliyatı başarıyla tamamlayarak, babasına yeniden hayat verdi. Hastanın babası olduğunu hiç düşünmediğini söyleyen Volkan Yurtman, "Az da olsa stres yaşadım. Ameliyata giren ekip daha çok heyecanlandı. Bu tarz ameliyatlarda hastanın yaşı ilerlemişse zorluk iki katına çıkar" dedi. Nevzat Yurtman da "Oğlum girdiği için korkmadım ve tereddüt etmedim. Oğlumla her zaman gurur duydum" dedi.

doktorun
duygusal
ameliyatı
Yorum (3)
nurettın kavcı
Öncelikle geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.Ancak eşini sezaryen eden cok meslektaşım var.sonuç olumlu olursa sorun yokta olumsuz olursa o doktor kendini nasıl affedecek?Deantolojık bir yaklaşım mı?
0
Cevapla
uz dr k.a
yanlış yapmışsın arkadaşım insan kendi babasını ameliyat etmez... çok uygunsuz yaptığın. götür ankarada bi sürü prof var. birinr yaptır. bu megalomanlık niye?
0
Cevapla
dr.dr
eline sağlık kendi bilgi ve becerini niye kendi babasından esirgesin eline sağlık babana acil şifalar
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir