Medimagazin logo

Doktorun cenazesi memleketine uğurlandı

Bulanık ilçesinde dün evinde ölü bulunan Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti biriminde görevli Dr. Coşkun Coşar'ın (48) cenazesi memleketine uğurlandı.
Doktorun cenazesi memleketine uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Bulanık Devlet Hastanesi önünde yapılan törende meslektaşları, Coşar için dualar okudu. Ardından Coşar'ın cenazesi, uçakla memleketi İzmir'e gönderilmek üzere ambulansla Van'a gönderildi.

Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin Arslan, yaptığı açıklamada, Dr. Coşar'ın ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Hastanenin Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri biriminde görev yapan arkadaşlarının dün evinde ölü olarak bulunduğunu anımsatan Arslan, şöyle konuştu:

"Dr. Coşar, dün evinde ölü olarak bulundu. Coşar'ın ölümü karşısında büyük üzüntü duyduk. Meslektaşları olarak Coşar'ı ebedi yolculuğuna uğurlamak ve son görevimizi yapmak için buradayız. Coşar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Coşar'ın ailesinin yanında olması için, Bulanık Devlet Hastanesi adına hastanenin Müdür Yardımcısı Fesih Güneş'i İzmir'e gönderiyoruz."

doktorun
cenazesi
memleketine
uğurlandı
Yorum (2)
Frankie Bellevan
meslektaşımıza allahtan rahmet,yakınlarına ve sevenlerine de başsağlığı ve sabır diliyorum.
0
Cevapla
op dr hakan kara
Meslektasımız Coşar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir