Medimagazin logo

Doktorların kritik kararı Muhammed’i kurtardı

Konya’nın Akşehir ilçesinde kaldırıldığı hastanede durumu ağırlaşınca hava ambulansıyla başka bir hastaneye sevk edilmek istenen Muhammed Develi’nin (15) yolda kalp atışları zayıfladı.
Doktorların kritik kararı Muhammed’i kurtardı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Bunun üzerine nakilden vazgeçilerek ameliyata alındı. Bu kritik kararı veren ve ameliyatı yapan Opr. Dr. Mustafa Minoğlu, “Riske girdik ancak Muhammed’i sağlıklı görünce de mutlu olduk.’’ dedi. Muhammed Develi’ye Akşehir Devlet Hastanesi’nde başındaki su miktarının artması olarak açıklanan hidrosefali teşhisi konuldu. Tedavisine başlanan gencin durumunun ağırlaşması üzerine Konya’ya sevkine karar verildi. Hava ambulansına bindirilirken kalp atışları da zayıfladı. Tekrar ilk hastaneye götürülen hasta, ameliyata alındı. Daha sonra donanımlı bir hastaneye sevki yapılan Muhammed, 3 aylık tedavisinin ardından, ilk müdahaleyi yapan doktorları ziyaret etti. Baba Mehmet Develi ise doktorlara her gün dua ettiklerini dile getirdi.

doktorların
kritik
kararı
muhammed’i
kurtardı
Yorum (5)
ats2
hocam değmez..o çocuk ölseydi emin ol anandan emdiğin sütü burnundan getirirlerdi..
0
Cevapla
mehmet karaduman
tebrikler eline sağlık mustafacığım
0
Cevapla
aycamutlu
Ddt2 rumuzlu dr arkadasim yorumunuzu uzuntuyle okudum.bizim meslegimiz hayat kurtarmak imkanlarimizin elverebildigi olcude.o cocuk sizin de olabilirdi.degmez deyip birakilabilir mi.hiç bir vicdanli insan bunu yapmaz.dr beyi,imkanlarini zorlayarak işini yaptiği için tebrik ederim.
0
Cevapla
ats2
haber çelişkili kardiak müdahaleyi yolda da yapabilir, nitekim hava ambulansı ayarlanmış..kendini böylesi sistemde riske atmış demek istedim..uğruna ömrünü verdiği emekleri bi çırpıda boşa gidebilirdi..gerekeni yapmak illa kahramanlık yapmak değil..gene de cesaretinden dolayı tebrik ederim..
0
Cevapla
drkimbıl
asıl yapmayı düşündüğümüz ve yapmamız gerekenler için bizi acabaya iten ,defansa zorlayan, geri durduranlara olsun bütün vebali.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir