Medimagazin logo

Diyarbakır'da kimliksiz ilaç yazdırmak isteyen baba ve 2 oğlu, doktor ve sağlık çalışanına saldırdı

Diyarbakır'da bir aile sağlık merkezine (ASM) gelen ismi öğrenilemeyen kişi, tıbbi sekretere kimliksiz ilaç yazdırmak istediğini söyledi. Sözlü tartışmanın ardından kişinin, dışarıda bekleyen 2 oğlu tıbbi sekreter ve doktora saldırdı, kapıyı tekmeledi
Kaynak: DHA
Diyarbakır'da kimliksiz ilaç yazdırmak isteyen baba ve 2 oğlu, doktor ve sağlık çalışanına saldırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, öğlen saatlerinde Kayapınar ilçesinde bulunan ve 4 doktorun hizmet verdiği Gaziler 1 NO’lu ASM’de yaşandı. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen kişi içerisi girerek, tıbbi sekreter Muhammed Hanifi Gökmen’e kimliksiz olarak ilaç yazdırmak istediğini söyledi. Gökmen ise bu şekilde ilaç yazılamayacağını söyledi. Aldığı cevap karşısında sinirlenen ve görevli Gökmen ile tartışmaya başlayan kişi, dışarıda bekleyen 2 oğlunu arayarak içeri gelmelerini söyledi.

Kısa süre sonra içeriye giren iki oğlu, tıbbı sekreter Gökmen’e saldırmaya başladı. Bu sırada doktor Mehmet Veysel Yıldırım da araya girdi. Diğer çalışanlar tarafından doktor odasına götürülen Gökmen ve Yıldırım’a saldırmaya çalışan iki oğlunu bu kez babaları sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra bir oğlu kapatılan kapıya tekme attı. Tekmenin etkisiyle kapıda hasar oluşurken baba ve iki oğlu sağlık merkezinden dışarı çıkartıldı.

Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, ihbarla merkeze gelen polis, baba ve iki oğlunu gözaltına aldı. Doktor Yıldırım ve tıbbı sekreter Gökmen ise darp raporu alarak şikayetçi oldu. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

diyarbakir
aile sagligi merkezi
tibbi sekter
doktor
Yorum (5)
türkay özcan
kimsenin umrundamı sanıyorsunuz
24
Cevapla
Has Odabaşı
ilyas salmanın"para veriyrsin döğiyler,vermirsin gene döğiyrler"sahnesi geldi aklıma. mevzuata uygun çalış:dayak ye hırpalan mevzuatın dışına"çıkmaya yelten":savcı kolluk soruştursun ezcümle:"diyar"ımda "deve"(mecaz-ı mürsel yapılmıştır)leri bu hale getirenler umarım 2 cihanda hesap vermeye hazırdır
20
Cevapla
Dr
gitme nedenlerinden biri de bu, sağlıkta şiddet. bu kafa ve eğitimle de düzelmez.cezaya biraz daha ağırlık verilecek,kısa dönemde... uzun dönem sonuçları için uzunca bir süre bekleneceğe benziyor.
22
Cevapla
Devrimci Derviş
"köpekleri salıp taşları bağlama" diye bir söz şimdiki sağlık sisteminin başına gelenler izah etmek için miydi ?
6
Cevapla
Şiddet varsa biz yokuz
deyip çıkın gidin abi, uk 2 bin nüfuslu gp 1 milyon 6 yüzbin alıyor bırak fiziksel şiddeti sözel şiddete bile ceza var, insana kıymet verilen yere gidin, vatan borcu vs edebiyatı yapanlara da şunu söyleyeyim borçsa herkesin borcu var, ama kimse borçlu diye dayak yemiyor doktordan başka neden acaba ?
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir