Medimagazin logo

Devlet Bahçeli: TTB Başkanı vatandaşlıktan çıkarılsın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "TSK kimyasal silah kullandı" iddialarına sert tepki göstererek, "TTB Başkanı ve diğerlerinin Türk vatandaşlığından çıkarılması akla en yakın yollardan birisidir. " dedi
Kaynak: AA
Devlet Bahçeli: TTB Başkanı vatandaşlıktan çıkarılsın
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili iddialara değinen Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kimyasal silah kullandığını dillendirenlere aldanacak ve kanacak hiç kimsenin olmadığını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Irak ve Suriye'de benzeri karanlık algı oyunlarının görüldüğü, işgal için bahaneler oluşturulduğu bilinen bir gerçektir. Türkiye'den bir Irak, bir Suriye çıkarmak için ortam yoklayanlar sömürge piyonlarıdır, mahcup ve mağlup olmaları da kaçınılmaz bir akıbettir. CHP'li bir milletvekilinden HDP'lilere, terörist Demirtaş'tan Türk Tabipleri Birliği Başkanı'na kadar düşman safında toplananlar, terörün değirmenine su taşıyanlar açıktadır, hepsi de alçaktır. İP Başkanı'nın Türk Tabipleri Birliği'ne övgüleri, bizi de suçlayan sözleri hala hafızalarımızda olup, en son dehşet verici iftiraya ne diyeceği, nasıl bir yorum getireceği pek tabii merak konusudur. Herkesi uyarıyorum; Türk askerine düşmanlık, düşmana askerliktir. Teröristlere basamak olanlar, sözcülük yapanlar su katılmamış teröristtir. Türk askerine aslı astarı olmayan suçlamalarda bulunanlar terörizme beşinci kol faaliyeti yapan kansızlardır.

"TTB'nin kapısına kilit vurulması tarihi önemde addediyorum"

Şerefli Türk hekimlerini hariç tutuyorum, Türk Tabipleri Birliğinin başkan ve yöneticileri hakkında en ağır cezai işlemlerin tatbik ve temin edilerek, bu birliğin kapısına kilit vurulmasını, doktorlarımızın bu kuruma mecburi üyelik şartlarının kaldırılarak özgürleşmelerini tarihi önemde addediyorum. Türk düşmanı bir birliğin isminin başında Türk olamaz, Türk yazılamaz. Türk askerine hainlerin ve zalimlerin ağzıyla kimyasal silah çamuru atanları, mesela Türk Tabipleri Birliği Başkanı'yla diğerlerinin Türk vatandaşlığından çıkarılması, vatansız ve ülkesiz olmaya mahkum edilmesi akla en yatkın yollardan birisidir. Zira tahammülümüz bitmiş, sabır taşımız çatlamıştır."

Cumhurbaşkanından TTB Başkanı'na sert tepki: Yasal düzenlemeyle bu ismin değişmesini sağlayacağız


 

 

mhp genel baskani
devlet bahceli
ttb baskani
turk tabipleri birligi
Yorum (2)
Devrimci Derviş
sayın bahçeli devlet adamı gibi değil, duygu patlaması yaşayan delikanlılar gibi kantarın topuzunu kaçırmaya başladı . fincancı inşallah iftiralaraının cezasını devlet geleneğine uygun şekilde aldığında halk huzur , terör seviciler de korkuyla yaşamaya başlar.
4
Cevapla
AYHAN AYHAN
32 yillik heki̇mi̇mi̇ tabi̇b odasini heki̇mlerle i̇lgi̇li̇ bi̇r gram faydasini görmedi̇m .amaxi si̇yaset ve terör sevi̇ci̇li̇ği̇ olan bi̇r kurumdan öte geçmedi̇ . 20 yildir i̇kti̇darda olan lar bu kurumu ya kapatsin yada i̇slah etsi̇n. heki̇mleri̇n bu odaya mecbur birakmasin
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir