Medimagazin logo

Başhekimden eylemdeki doktorlara tepki çeken sözler: Şunu da hemen paketleyin

Balıkesir Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi, eylem nedeniyle doktor dinlenme odasında bulunan hekimleri dışarı çıkartmaya çalışarak güvenlik görevlilerine kapıda durmaları talimatı verdi. Başhekimin güvenlik görevlilerine doktoru kastederek, "Şunu da hemen paketleyin, hemen alın hemen" sözleri tepki topladı. 
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Başhekimden eylemdeki doktorlara tepki çeken sözler: Şunu da hemen paketleyin
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Balıkesir Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi, bugün gerçekleştirilen iş bırakma eylemi nedeniyle doktor dinlenme odasında bulunan doktorları acil vakaları almadıkları iddiasıyla dışarı çıkartmak istedi.

Acil vakaları aldıklarını söyleyerek, kimsenin mağdur edilmediğini ifade eden hekimler, elektif vakaların alınmadığını, kendisinin Anestezi doktoru olduğunu ve  acil vakalara  karar verebileceğini söylemesi üzerine başhekim ise ” veremezsin” dedi.

Hasta mağduriyeti yaşanması ya da tutanak tutulması halinde gerekli savunmayı yazacaklarını ve acil vakaların sorumluluğunu da üstlendiklerini belirten hekimler odadan zorla çıkarılmaya çalıştı.

Başhekim Şenveli, "Acil hekimin grevi olmaz. Acilin olmaz, yoğun bakımların olmaz” diye konuştu. Şenveli, görevlerinin başına dönmedikleri takdirde doktorlar hakkında yasal işlem başlatacağını söyledi.

Başhekim bunun üzerine “Madem burada oturmak istiyorlarmış, buyursunlar otursunlar o zaman, burada rahat rahat oturun” ifadelerini kullandı. Başhekim ayrıca güvenlik görevlilerine de kapıda durmaları talimatını verdi.

"Şunu da hemen paketleyin"

Anestezi ve yoğun bakım uzmanı doktorlarla, başhekim arasında yaşanan tartışma ameliyathane girişinde de devam etti. Twitter'a da yansıyan görüntülerde Başhekim Şenveli'nin hastanedeki güvenlik görevlilerine hitaben görüntüleri çeken doktoru kastederek, "Şunu da hemen paketleyin, hemen alın hemen" sözleri tepki topladı. 

"Paket dediniz çiçek olmuş"

Olayın ardından olayın yaşandığı hastaneye Türkiye'nin dört bir yanından çiçek yağdı. Dr. Yeşim, gelen çiçekleri sosyal medya hesabından "Paket dediniz çiçek olmuş" notuyla paylaştı. 
 

 

balıkesir
bandırma eğitim araştırma hastanesi
başhekim
eylem
Yorum (48)
Hasan dr
“Herkes kekliğe düşman, keklik de kendi kavmine” diye bir söz var
0
Cevapla
İbn-i Sina
Eveeet değerli başhekim, bugün seni 663 yapanlardan bir aferin aldın eminim. Ama yarın 663 bitince yani tekrar o hekimlerin arasına dönünce daha büyük bir aferin alırsın. Pek çok hastane aferin almış eski 663 lülerle dolu. Şimdi hekim arkadaşlarından çokça aferin alıyorlar.
0
Cevapla
Ortopedics
Öncelikle daha önceki yorumlarımı neden yayınlanadıgınızı merak ediyorum Sayın adamın? Bu konuya gelecek olursak grev tarihi aylar öncesinden belirlenmiş ve acil olmayan hiç ir müdahalenin yapılmayacağı açık, yani cerrah acil notu koymadıysa hiçbir ameliyatı almak zorunda değil greve katılan bir anestezi uzmanı, dolayısıyla yanına birkaç kişi alıp dinlenme odasını basan başhekim (öyle oda varmak filan gibi bir hakkı da yoktur) üstelik anestezi uzmanının tanımıyor,bu beyefendinin hastaneyi gerçekten yönetebileceğini düşünmek bile ahmaklıktır!!, ikinci olarak sağlık bakım hizmetleri müdürü kimdir? Yetkisi nedir? Doktora nasıl ukalalık yapabiliyor sormak gerek..ayaklar baş olunca oksuruk ferman olur diye boşuna dememişler!! Liyakat bu yüzden gerekli işte
1
Cevapla
Bıkan
Bu şekilde davranan idarecilerden bıktık. O koltukta sonsuza dek oturmayacaksın.. Meslektaşına karşı saygısızca davranan idareci istemiyoruz.
4
Cevapla
erkan
başhekim arkadaş a sen mekanın sahibisin asarsın kesersin kovarsın diye yetki vermişler sanki
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir