Medimagazin logo

Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması: Mayıs'ta bitireceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin merakla beklenen 3600 ek gösterge çalışmasına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Bilgin, “3600 ek gösterge çalışmasını mayıs ayında bitireceğiz. Önümüzdeki günlerde sayın Cumhurbaşkanımızın daha kapsamlı bir şekilde bu konuyu kamuoyuyla paylaşacağını söylüyorum.” dedi.
Kaynak: İHA
Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması: Mayıs'ta bitireceğiz
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ziyaret amaçlı Gümüşhane’ye gitti. Burada Gümüşhane İl Özel İdaresi’nde düzenlenen iftar programına katılan Bakan Bilgin, programın sonunda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

''Bu ay içerisinde tamamlayacağız''

3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ''Enflasyonun tahribatlarına karşı koruyacak yeni çalışmalarımız var. Önümüzdeki günlerde sayın Cumhurbaşkanımızın daha kapsamlı bir şekilde bu konuyu kamuoyuyla paylaşacağını söylüyorum. Bütün çalışanlarımız asgari ücretliler, emekliler, memurlar, kamu personelleri, işçi ve memur emeklileri bütün bunlar herkes bilsin ki Türk devleti sosyal hukuk devletidir ve çalışanlarını mutlaka korur, hepsiyle ilgili de çalışmalarımız devam etmektedir. Bunları programımıza göre kamuoyuyla paylaşacağız.'' dedi.

Bakan Bilgin, ''Kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi, mayıs ayı içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan bir tanesi. Onu da kapsamlı bir şekilde ele aldık, çalışmalarımız nihayete ermek üzere bu ay içerisinde tamamlayacağız ve milletimizle de bunu paylaşacağız. Dolayısıyla çalışanlarımız şundan emin olsunlar, devletimiz sizi asla unutmadı.'' dedi.

ek gösterge
vedat bilgin
3600 ek gösterge çalışması
mayıs ayı
Yorum (2)
Dt06
Yahu tamam sağlık çalışanına da verin hakediyorlar mı kesinlikle hakediyorlar lakin grevi doktorlar yaptı ve ilminin hakkını alamadıklarını çok ağır sorumluluk ları olduğunu temizlik çiyle aynı parayı almayı haketmediklerini anlatmaya çalıştı siz bundan doktora hiçbir şey vermeyip diğer personele 3600 çıkarmanız gerektiğini mi anladınız ne diyim anlayana sivrisinek saz
12
Cevapla
2008 öncesi
2008 sonrası işe başladıysanız veya 4b den kadroya geçtiyseniz ek gösterge hiç bir işinize yaramaz aksine var olan mağduriyeti arttırır. Emekli maaşınız ek göstergeye göre değil prime esas kazanç üzerinden hesaplanır bu ne demek birçoğumuzu bekleyen asgari ücret emeklisi maaşı.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir