Medimagazin logo

Ankara Tıp'ın duayen hocası hayatını kaybetti

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'ndan emekli olan Prof. Dr. Sabri Cihan Bumin hayatını kaybetti.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Ankara Tıp'ın duayen hocası hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Sabri Cihan Bumin hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Bumin'in yarın Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu'nda yapılacak olan törenin ardından Kocatepe Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlğına defnedileceği öğrenildi.

Ankara Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından yayınlanan baş sağlığı mesajında Prof. Dr. Sabri Cihan Bumin'in ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

prof. dr. sabri cihan bumin
ankara üniversitesi tıp fakültesi
Yorum (3)
Can Küçük
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
3
Cevapla
Hülya Acar
şimdi duydum. rahmetli anneciğimin ameliyatlarında bulunmuş,takip etmiş.çok değerli bir insandı .ruhu şad mekanı cennet olsun.ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.
Cevapla
Cemile aktas
cihan hocamın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. 1999 yılında.ameliyatimi yapmıştı. yattığı meliyat çok başarılı geçmiş ve bu günlere kadar sorunsuz bir yaşam sunmuştu. bilgisine diyecek yoktu. babacan tavırları hastaya hem güven hem de cesaret veriyordu. sevlili hocam ışıklarda uyu. yildizl
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir