Medimagazin logo

Axa'dan eczanelere özel sigorta

Yapılan açıklamaya göre, eczanelere özel olarak hazırlanan ürün, uygun fiyatı ve birden çok riski teminat altına alan modüler ürün yapısı ile diğer poliçelere göre avantajlı bir seçenek olarak öne çıkıyor
Axa'dan eczanelere özel sigorta
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Axa Sigorta, ''Eczanem Paket Sigortası'' ile eczaneleri de koruma altına aldı.
    

Yapılan açıklamaya göre, eczanelere özel olarak hazırlanan ürün, uygun fiyatı ve birden çok riski teminat altına alan modüler ürün yapısı ile diğer poliçelere göre avantajlı bir seçenek olarak öne çıkıyor.
    

Axa Sigorta Eczanem Paket Sigortası, sadece faaliyet konusu emtia ve demirbaş değil ayrıca eczanenin bulunduğu bina, yapılan dekorasyon ve kasa dahil sigortalıya ait her türlü varlığı güvence altına alıyor.
    

Eczanem Paket Sigortası'nda yangın, sel, su baskını, dahili su riskleri, hırsızlık gibi teminatların yanında deprem ek teminatına da yer verildi. Axa Sigorta'nın eczaneler için varlık riskleri dışında da her türlü riski düşünerek hazırladığı üründe raf devrilmesinden, taşınan paraya gelen zararlara, grev, lokavt, terör kaynaklı zararlardan, arızaya bağlı ilaç bozulmasına kadar oldukça geniş bir güvence ağı oluşturulmuş durumda. Axa Sigorta bu ürün ile sadece rizikonun gerçekleşmesi sonucu iş yerinde meydana gelen fiziki zararları karşılamakla kalmıyor bu zararlar sonucu oluşabilecek iş kayıplarının karşılanmasına da belli bir oranda destek oluyor. Hatta alternatif işyeri teminatı ile yangın ve benzeri olaylar sonrası kullanılamaz hale gelen eczanelerde onarım tamamlanıncaya kadar geçici olarak kullanılan iş yerlerinin masraflarını da limitler dahilinde karşılıyor.
    

Sigortalının modüler olarak kendi risklerine uygun olarak yapılandırabildiği Eczanem Paket Sigortası ile işletmeler gerek çalışanlarına gerekse 3.şahıslara karşı ortaya çıkabilecek sorumluluk risklerine karşı da koruma altına alınabiliyor.
    

Ayrıca Eczanem Paket Sigortası ile birlikte sunulan Asistans hizmetleri sayesinde de, sigortalıların gerek hasar anında gerekse hasar olmaksızın ihtiyaç duydukları destek hizmetler için koruma sağlanmış oluyor.

eczanem paket sigortası
axa sigorta
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir