Medimagazin logo

KKTC'de devlet hastanesinde 'besleme' krizi

KKTC'de hastanedeki yakınını ziyaret edemeyen bir öğrenci, hastane yetkililerine 'besleme' diyerek hakaret etmesi sebebiyle gözaltına alındı.
Kaynak: HaberAktuel
KKTC'de devlet hastanesinde 'besleme' krizi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KKTC'de hastanedeki yakınını ziyaret edemeyen bir öğrenci, hastane yetkililerine 'besleme' diyerek hakaret etmesi sebebiyle gözaltına alındı.

Kıbrıs Gazetesi'nin haberine göre, KKTC'de üniversite eğitimi için bulunan ve hukuk okuyan 21 yaşındaki Ö.E. isimli genç kız, hastanenin acil servisinde müşahede altında tutuluyordu. Kardeşini hastanede ziyaret etmek isteyen öğrenciye yetkililer tarafından bu saatte kardeşini ziyaret edemeyeceği söylendi. Bu durum karşısında sinirlerine hakim olamayan Ö.E. hastane yetkililerine "hepiniz burada beslemesiniz." dedi.

Polis tarafından uyarılan genç kız, söylemlerine devam etmesi üzerine Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği ekipleri tarafından sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

kktc'de
devlet
hastanesinde
'besleme'
krizi
Yorum (3)
Tip doktoru
Helal olsun KKTC polisine, bizde bu söze az bile demiş derler idareciler ve güvenlik gorevlileri
0
Cevapla
Tip doktoru
İyi kaymakam tutup mekan bastirtmamis
0
Cevapla
harun celal
Ö.E. az bile söylemiş annesinden babasından uzak kendisine emanet edilen kafası yaralı kardeşini görmesi en doğal hakkı.. kardeşim hastanede yaralı durumda göremeseydim daha fazlasını hatta o sinirle kaba kuvvete bile başvururdum.. herkes kendini onun yerine koyarak düşünsün... büyük geçmiş olsun abicimm
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir