Medimagazin logo

Medicana Kosova'da hastane açacak

Kosova Sağlık Bakanı Dr. Ferid Agani, Hüseyin Bozkurt başkanlığındaki Medicana Sağlık Grubu heyetiyle bir araya geldi.
Medicana Kosova'da hastane açacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

PRİŞTİNE-Samimi geçen görüşmede "Medicana" Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, Bakan Agani'ye, Kosova'da 200 yataklı bir hastanenin yapımını kapsayan bir yatırım planı hakkında bilgi verdi.


Kosova Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, yapılması planlanan hastanenin uluslararası lisansa sahip olacağı belirtildi.


Bozkurt ise, projeye ayrı bir önem kazandıracak olan üniversite ve hastane kompleksinin bir parçası olarak bir de tıp fakültesi inşa etmeyi öngördüklerini söyledi.


Bakan Agani, Kosova'da sağlık alanında yapılacak bu önemli yatırımdan dolayı memnuniyetini ifade ederek, Kosova'da yürürlükte olan yasal mevzuata uygun olarak gerekli hazırlıkların yapıldığını dile getirdi.

medicana
kosova'da
hastane
açacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir