Medimagazin logo

İstanbul'da medikal malzeme üretimi yapan fabrikada yangın

İstanbul Başakşehir İkitelli OSB'de medikal malzeme üretimi yapan bir fabrikanın çatı katında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek 3. kata sıçrayan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kaynak: DHA
İstanbul'da medikal malzeme üretimi yapan fabrikada yangın
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan İSTEKS sanayi sitesinde medikal malzemeler üreten 3 katlı bir fabrikanın çatı katında saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. 

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangın kısa sürede büyüyerek 3. kata sıçradı. Çevredeki vatandaşlar yoğun dumanı fark ederek itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibinin çalışması sonrası yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken hasar meydana geldi. Ekiplerin yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışması devam ediyor.

Yangını gören Hakan Işık, Yangın çıkmış, duyunca hemen geldik, bizim dükkânda yakında. Biz kelepçe üretiyoruz yanımızda da rulo üretiliyor. Çatı katında çıktı yangın. Hemen itfaiye geldi, ambulans geldi. Yangın söndürüldü galiba son çalışmalar yapılıyor dedi.

istanbul
ikitelli
medikal malzeme
yangin
fabrika
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir