Medimagazin logo

Sağlık çalışanlarından siyah kurdeleli eylem

Adana’da sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti protesto eden bir grup sağlık çalışanı, siyah kurdele takarak sağlık müdürlüğü önünde oturma eylemi yaptı.
Sağlık çalışanlarından siyah kurdeleli eylem
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Eylemciler adına konuşan Adana-Osmaniye Tabip Odası Başkanı Ali İhsan Ökten, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin her geçen gün arttığını söyledi. Hekimleri ve sağlık çalışanlarını koruması gereken başbakan ve sağlık bakanının bunun aksine kendilerini hedef gösteren açıklamalar yaptığını ifade eden Ökten, bundan sonra bir hekime yapılan saldırının sorumlusunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve sağlık bakanı olduğunu kaydetti. Beyaz önlük giyip yakalarına siyah kurdele takan sağlık çalışanları, 15 dakikalık oturma eylemlerinin ardından olaysız şekilde dağıldı.

sağlık
çalışanlarından
siyah
kurdeleli
eylem
Yorum (2)
hakan
Hakem Heyeti, memura 2012 için yüzde 4 + 4, 2013 için ise yüzde 3 + 3 zam kararı aldı, yarım puan arttırmış işte daha ne? Az mı?
0
Cevapla
Giray
Sosyal Denge Tazminatı: Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları(Bem-Bir-Sen) üyesi 110 bin memur için toplu sözleşme masasında aylık 680 lira Sosyal Denge Tazminatı almayı başardıklarını açıkladı. Her ay maaşla birlikte ödenecek bu tazminat, yüzde 4’lük ilk yarı zammıyla birlikte 680 liraya yükseldi.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir